11 Ιουνίου 2012

Οι μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις , ποσοστά, διαφορές, σειρά

Από τώρα και μέχρι την Κυριακή τα κόμματα θα διαρρέουν ότι τα συμφέρει και έτσι θα κυκλοφορούν αντικρουόμενες προβλέψεις. Οι δικές μας πληροφορίες που προέρχονται όχι από κομματικά επιτελεία δείχνουν το απόλυτο ντέρμπυ, άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν μπροστά την Ν.Δ. και άλλες το Σϋριζα. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η διαφορά δεν ξεπερνάει τις 2 μονάδες. Και τα δύο κόμματα κινούνται από το...............
27% έως το 31%.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το λεκανοπέδιο . Στην Β΄Αθήνας και στον Πειραιά ο Σύριζα διευρύνει τη διαφορά από τη Ν.Δ. ενώ στην Α΄Αθήνας και στο υπόλοιπο Αττικής η Ν.Δ. κλείνει την ψαλίδα αλλά ο Σύριζα προηγείται.
Αν θέλετε την συμβουλή μας μην βάζετε στοίχημα μέχρι την Παρασκευή για το ποιός θα είναι πρώτος. Την Παρασκευή θα έχουμε πλήρη εικόνα και θα σας ενημερώσουμε.
Γα τα άλλα κόμματα η ΔΗΜΑΡ παρουσιάζει αξιόλογη αντοχή παρά την πόλωση και θα κρατηθεί στα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών.
ΚΚΕ , Ανεξάρτητοι Ελληνες παρουσιάζουν πτώση. Το ίδιο και το ΠαΣοΚ το οποίο τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει διαρροές προς την Ν.Δ.
Η Χρυσή αυγή τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει επανασυσπείρωση ψηφοφόρων .
Δεν μπαίνει στη Βουλή άλλο κόμμα πλην των επτά

kafeneio-gr.blogspot.gr