06 Ιουνίου 2012

Έλα ρε γελοίοι, κόψτε την προπαγάνδα και σταματήστε να τρομπάρετε τους ηλίθιους!

Ο αντιγερμανισμός πουλάει, γενικά στην Ελλάδα και όχι μόνο τώρα. Αυτό εκμεταλλεύονται και μερικοί γελοίοι για να κερδίσουν μερικά κλικάκια. Τελευταίο παράδειγμα οι πρασινοφρουροί κρητικοί του cretalive που γράφουν ότι "σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες" γερμανοί τουριστικοί πράκτορες αποτρέπουν τουρίστες να έρθουν στην Κρήτη λέγοντάς τους ότι τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα και θα ταλαιπωρηθούν!!! Είναι οι ίδιοι που πριν λίγους μήνες πέταξαν τη φωτοβολίδα ότι οι Γερμανοί ζητάνε να πληρώσουν σε δραχμές τα πακέτα διακοπών που έκλειναν... για να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για ένα χαρτί που είχε στείλει ένας σουηδός τουριστικός πράκτορας!

Πριν διαβάσετε τις παπαρίες τους να πω και εγώ μια ασφαλή πληροφορία, "που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση" (αυτό ξέχασαν να μας το πούνε οι πρασινοφρουροί):

Οι πρασινοφρουροί στο cretalive παίζουν το πουλί τους μέρα νύχτα και ενδιάμεσα γράφουν και καμιά μαλακ@@ για να γελάμε...

Γιατί πως αλλιώς να εξηγηθούν οι μαλακίες τους όταν μόλις χθες ο διευθυντής της TUI έδωσε συνέντευξη και είπε ότι η TUI χαλάει λεφτά στη Γερμανία για τη διαφήμιση της Ελλάδας σαν τουριστικό προορισμό και όλα είναι μια χαρά. Και μιας και το έφερε η κουβέντα απαντάει και στη άλλη παπαριά ότι δήθεν ζήτησαν από έλληνες ξενοδόχους τιμές σε δραχμές. Είπε ότι ακόμα και αν επιστρέψουμε στη δραχμή οι συμφωνίες και οι πληρωμές θα γίνονται σε ευρώ, όπως γίνεται με Τουρκία και Αίγυπτο, προκειμένου να αποφύγουν νομισματικές διακυμάνσεις...

Διαβάστε και τις μαλακί@@ των πρασινοφρουρών που σαν τα ζώα ψήφιζαν 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και κινούνται ακόμα στους δρόμους που τους έφτιαξε ο Παπαδόπουλος...

"Μετά τους εκβιασμούς των μεγάλων Γερμανικών tour operators άρχισαν και τα ψέματα παραπλανώντας όσους θέλουν να κάνουν διακοπές στο νησί, αναφέρει το δημοσίευμα του CRETALIVE.

"Δεν έφταναν φαίνεται οι εκβιασμοί μεγάλων τουριστικών πρακτορείων περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, τώρα άρχισαν και τα παιγνίδια με τον τουρισμό της Κρήτης", όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα που επικαλείται ασφαλείς, όπως αναφέρει, πηγές.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, οι Γερμανοί που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη δέχονται παραπλανητικές έως και ψευδείς πληροφορίες ότι το νησί είναι υπερπλήρες και έχει τόσο πολύ κόσμο που εάν το επισκεφθούν θα ταλαιπωρηθούν.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι "Γερμανοί τουρίστες που έρχονται επί πολλά χρόνια στην Κρήτη και φυσικά είναι το νησί πάντα ο πρώτος προορισμός για εκείνους δεν πτοήθηκαν από τις συνεχείς δυσφημιστικές αναφορές των ΜΜΕ, ούτε από τους εκβιασμούς που γίνονται και πήγαν σε διάφορα γραφεία για να ζητήσουν συγκεκριμένο "πακέτο" διακοπών. Κι όπως κατήγγειλαν σε φίλους και συνεργάτες τους στην Κρήτη εκεί μάθαιναν ότι δεν είχαν λόγο "να πάνε στην Κρήτη και να ταλαιπωρηθούν, διότι έχει τώρα πάρα πολύ κόσμο, είναι υπερπλήρης", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια "φιλοξενείται" δήλωση ξενοδόχου που δραστηριοποιείται στην Κρήτη, ο οποίος ζητά να κινητοποιηθεί ο ΕΟΤ και οι πρεσβείες της Ελλάδας στην Ευρώπη για ανάλογα κρούσματα.

"Είναι απίθανο πια αυτό που συμβαίνει με τους Γερμανούς. Συνεχίζουν να παίζουν ένα παλιό γνώριμο παιγνίδι τους. Στέλνουν τον κόσμο εκεί που έχουν καθετοποιήσει τα συμφέροντά τους. Έχουν τα πάντα δικά τους. Από τα πρακτορεία, τα αεροπλάνα, μέχρι τα ξενοδοχεία!", δήλωσε ο ίδιος.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως οι ίδιοι Γερμανοί τουρίστες καλούνται από τα πρακτορεία να προτιμήσουν για τις διακοπές τους τη Μαγιόρκα και τη γειτονική Τουρκία.