13 Ιουνίου 2012

Έξοδος και από την Σένγκεν, για χάρη των παρανόμων μεταναστών; (βίντεο)

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πρόγραμμά τους δεσμεύτηκαν να δώσουν σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και επιδόματα ανεργίας. Τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι επίσημα ελληνικά έγγραφα, τα οποία νομιμοποιούν δίνοντας αυτομάτως την ελληνική υπηκοότητα.
Ο κ. Τσίπρας όμως δεν σταματά εκεί, αλλά προσκαλεί και τους υπόλοιπους συγγενείς των λαθρομεταναστών.

Στην χειρότερη οικονομική καπι δημογραφική κρίση της χώρας ουσιαστικά λέει: Όχι απλά θα σας νομιμοποιήσω, ελάτε και άλλοι και φέρτε και τις οικογένειές σας.

Προσκαλεί λοιπόν όλους στη χώρα, διευθετώντας τα θέματά τους προκειμένου να ταξιδέψουν σε οποιοδήποτε προορισμό της αρεσκείας τους εντός Ευρώπης.

Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ένα «ταξιδιωτικό πρακτορείο» μεταναστών, στο οποίο θα έχει αναλάβει τη νομιμοποίησή τους για τους επόμενους προορισμούς τους, τη φιλοξενία τους και βεβαίως τα επιδόματα ανεργίας τους.

Το μόνο σίγουρο, σε περίπτωση που εφαρμοστεί μια τέτοια πολιτική είναι ότι σε διάστημα λίγων ημερών η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός συνθήκης Σένγκεν. Με απλά λόγια, τα ταξίδια εντός Ε.Ε μόνο με την ταυτότητά μας θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ οι Έλληνες πολίτες θα δυσκολεύονται στη χορήγηση visa, καθώς τα κράτη θα είναι δύσπιστα απέναντί μας.

Ο κύριος Τσίπρας θα ανοίξει τα σύνορα μας για τους μετανάστες, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιπες χώρες θα κλείσουν τα σύνορά τους για τους Έλληνες.




http://ekloges.nd.gr/truthteam/node/59