28 Ιουνίου 2012

Ποιου Έλληνα ηθοποιού παραλίγο να κατασχέσουν το σπίτι οι Γερμανοί (όπως λέει και ο Καμμένος);

Παραλίγο να χάσει το σπίτι του, αν και του όφειλαν χρήματα, γνωστός Έλληνας ηθοποιός, η συμμετοχή του οποίου σε διαφήμιση για ούζο που προβλήθηκε στη Γερμανία, εξελίχθηκε σε δικαστικό εφιάλτη.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Espresso, η γερμανική δικαιοσύνη απειλεί τον Γρηγόρη Ορφανουδάκη με κατάσχεση του σπιτιού του, αν δεν καταβάλει το υπόλοιπο του παράβολου 5.000 ευρώ για την υπόθεσή του με τη διαφήμιση, που εκδικάστηκε πέρυσι σε δικαστήριο του Μονάχου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που βγήκε εκπρόθεσμος λόγω του ότι δεν είχε να πληρώσει το ποσό, αναγκάστηκε να πάει με δικαστικό κλητήρα και τον δικηγόρο του στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να λάβει ένα ποσό που του είχαν καταθέσει οι Γερμανοί για τη διαφήμιση.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα:«Πρόκειται για ευτελές ποσό, το οποίο δεν υπέγραφα να πάρω, γιατί ήταν σαν να αποδεχόμουν ότι αυτά τα ψίχουλα είναι η τελική αμοιβή μου για τη διαφήμιση που έκανα. Είναι ακριβώς 5.000 ευρώ τα χρήματα για το παράβολο και τα παίρνω, γιατί τα έχω ανάγκη. Αυτό το ποσό είναι έναντι των 110.000 ευρώ που δικαιούμαι για τη διαφήμιση που είχα κάνει χρόνια τώρα».

«Όταν έγινε το δικαστήριο, είχα καταβάλει το ήμισυ του παράβολου, τα 5.000 ευρώ, και είχα το περιθώριο να το εξοφλήσω αργότερα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω οικονομικές δυσκολίες. Είναι δύσκολα τελευταία τα πράγματα στον χώρο μας και στις περισσότερες δουλειές δεν αμείβονται οι ηθοποιοί», πρόσθεσε.

Πάντως, με αυτά τα χρήματα κατάφερε να σώσει το σπίτι του και τώρα συνεχίζει με νέα αγωγή για να πάρει τα δεδουλευμένα του.