13 Ιουνίου 2012

"Όχι" οπαδών Παρτιζάν στον Κατάι του Ολυμπιακού... λόγω ΠΑΟΚ!

Πριν λίγες μέρες δημοσίευματα ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει δώσει τα χέρια με την Παρτιζάν έτσι ώστε ο Αλεξάντερ Κατάι, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρυσι από τους "ερυθρόλευκους" και αγωνίστηκε δανεικός σε ΟΦΗ και Βοϊβοντίνα, να μετακομίζει στην σέρβικη ομάδα.


Ωστόσο οι οπαδοί της Παρτιζάν έχουν διαφορετική γνώμη σε αυτό το ενδεχόμενο και το έκαναν σαφές κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα sportske.net, οι φίλοι του των "ασπρόμαυρων" σήκωσαν πανό εκφράζοντας την αντίθεσή τους σε αυτή την προοπτική και γράφοντας σε αυτό "ο Κατάι να γυρίσει στον Ολυμπιακό" καθώς επίσημα αυτός ανήκει ακόμη στους "ερυθρόλευκους".

Ο λόγος της άρνησής τους, όπως φαίνεται έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, την αδελφοποίηση που υπάρχει με τους οπαδούς του "Δικεφάλου" και την κόντρα των Θεσσαλονικέων με τον Ολυμπιακό.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι φίλοι της Παρτιζάν τραγουδούσαν σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό! Στο τέλος του άρθρου τονίζεται πως "οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συνεργασία με τον Κατάι θα επικυρωθεί την Πέμπτη, όμως απομένει να φανεί αν αυτή η στάση των φίλων της Παρτιζάν για τον δανεισμό του, αλλάξει τα δεδομένα".

sport24.gr