28 Ιουνίου 2012

Τι περίμενε από τους κάφρους;;; Νέα καταγγελία δημοσιογράφου ότι "βιάστηκε" στο Ταχρίρ

Άλλη μια δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι βιάστηκε στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, την ώρα που χιλιάδες Αιγύπτιοι συγκεντρώνονταν για να γιορτάσουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη χώρα τους.

Ο λόγος για την μόλις 21 ετών Natasha Smith, καταγγέλλει ότι βιάστηκε από ομάδα "αγρίων" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη Daily Mail.

Η νεαρή είναι φοιτήτρια δημοσιογραφίας και όπως δήλωσε δέχτηκε βίαιη επίθεση από "ομάδα άγριων ζώων, οι οποίοι την έγδυσαν, της έγδαραν το δέρμα, την έσφιξαν δυνατά στο στήθος και την κακοποίησαν.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο blog της "Το μόνο που μπορούσα να δω είναι τα βλέμματα πολλών επάνω μου καθώς με περιέφεραν σαν "φρέσκο κρέας" και προσθέτει "Άρχισα να τσιρίζω. Καταλάβαινα τι συνέβαινε και ήμουν αδύναμη, δε μπορούσα να το σταματήσω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως είναι "αυτό". Ίσως αυτός είναι ο τρόπος που θα πεθάνω. Είχα ζήσει καλά μέχρι τώρα. Είτε ζήσω, είτε πεθάνω, αυτό που συμβαίνει τώρα θα τελειώσει σε λίγο» πρόσθεσε.

Η νεαρή κατάφερε να διαφύγει χάρη στην επέμβαση δύο άλλων ανδρών και ντόπιων γυναικών οι οποίοι την οδήγησαν σε μια σκηνή και της έδωσαν να φορέσει ρούχα και μια μπούρκα.

"Οι γυναίκες που είπαν ότι μου επιτέθηκαν επειδή υπήρξαν φήμες ότι ήμουν κατάσκοπος. Ακόμη κι αυτό να ήταν η αιτία, χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για να κακοποιήσουν μια νεαρή, ξανθιά, δυτική κοπέλα" είπε.

Η Natasha Smith δήλωσε ότι η περιπέτειά της δεν θα την αποτρέψει από το να εκθέσει σε όλον τον κόσμο το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης που συμβαίνει στη χώρα αυτή

"Θα το ξεπεράσω και θα γίνω πιο δυνατή και σοφή. Τα ρεπορτάζ μου θα είναι γεμάτα πάθος για να κάνω τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο σοβαρό θέμα είναι αυτό. Συμβαίνει συχνά και πρέπει να σταματήσει".

news247.gr