11 Ιουνίου 2012

Πασαλάρης: «Και τι έγινε δηλαδή που έφαγε δύο σκαμπίλια η Λιάνα Κανέλλη»

Μεγαλύτερη διάσταση από όση κανονικά θα έπρεπε, δίνεται στα περιστατικά βίας της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Πασαλάρη, ο οποίος αναρωτιέται... «και τί έγινε που έφαγε δυο σκαμπίλια η Λιάνα Κανέλλη και ένα ποτήρι νερό η κυρία Δούρου».

Μιλώντας στο prismanews.gr ο κ. Πασαλάρης και ερωτώμενος για το αν τον τρομάζει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, απαντά ξεκάθαρα «όχι». «Νομίζω» συνεχίζει «ότι του έχουμε δώσει μεγαλύτερη διάσταση από όσο θα έπρεπε. Στην Ελλάδα έχουμε ζήσει τι πάει να πει πραγματική πολιτική και κοινωνική βία. Στο παρελθόν χύθηκε αίμα. Καμία σχέση με τις τωρινές καταστάσεις».

Αναφερόμενος ειδικά στη βιαιοπραγία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και κατά της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, αναρωτήθηκε... «Και τι έγινε δηλαδή που έφαγε δυο σκαμπίλια η Λιάνα Κανέλλη και ένα ποτήρι νερό η κυρία Δούρου, η οποία αν κρίνω από την έκφραση του προσώπου της, το ευχαριστήθηκε κιόλας; Αν δεν υπήρχε η τηλεοπτική εικόνα, το θέμα θα είχε ξεχαστεί ήδη».