27 Ιουνίου 2012

Πάγκαλος: Γιατί είναι καταδικαστέα η βία της Χρυσής Αυγής και όχι του ΣΥΡΙΖΑ;

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίον παρομοίασε με την Χρυσή Αυγή, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, είπε πως εάν το ΠΑΣΟΚ θέλει να παρουσιάσει μία νέα εικόνα, αυτό δεν μπορεί να γίνει με αρχηγό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά με έναν τριαντάρη.

Στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και προς τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας, προτείνει ουσιαστικά στο κόμμα του να προχωρήσουν προς την σοσιαλιστική επανάσταση. Στο πλαίσιο της επίθεσης αυτής, ο κ. Πάγκαλος παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή λέγοντας πως «γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα και όταν ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινετέος;».

Συμπληρώνοντας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μη δημοκρατικό κόμμα με διαφορετικό όμως στυλ από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Αναφορικά με το διάσημο πλέον «μαζί τα φάγαμε», είπε πως ελάχιστοι ήταν οι Έλληνες που έπαιρναν απόδειξη για κάθε αγορά τους.