06 Ιουνίου 2012

Η στρίπερ ξαδέλφη της Μίντλετον γιορτάζει την βασίλισσα γυμνή [εικόνες]

Ένα «πρωτότυπο» τρόπο βρήκε η 21χρονη Κατρίνα Ντάρλινγκ, ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον, για να γιορτάσει μαζί με την υπόλοιπη Μεγάλη Βρετανία τα 60 χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο. Συγκεκριμένα παρουσίασε -ντυμένη βασίλισσα- ένα σέξι burlesque show στο Whiskey Mist, στα πλαίσια του οποίου γδύνεται εντελώς υπό τους ήχους του God Save The Queen.
Η 21χρονη πρώην τραπεζική υπάλληλος (σε υποκατάστημα της Barclay's στο Λονδίνο) ήταν για άλλη μια φορά η ντροπή της βασιλικής οικογένειας που την είδε να εξαργυρώνει άκρως αποτελεσματικά την φήμη που της εξασφαλίζει η συγγένειά της με την Κέιτ Μίντλετον.



H ίδια δηλώνει πως αισθάνεται άνετα με το σώμα της και πως το σόου της είναι τιμητικό για την βασίλισσα. Αν και δεν θα το παρουσίαζε ποτέ μπροστά στην βασιλική οικογένεια καθώς, όπως δηλώνει «Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ μπροστά σε γαλαζοαίματους. Φοβάμαι ότι θα κοκκίνιζαν βλέποντας τις κινήσεις μου».




Όντως θα κοκκίνιζαν, αλλά όχι από ντροπή. Μάλλον από εκνευρισμό καθώς η Ντάρλινγκ ξεκινά το σόου της φορώντας μια κάπα-ρέπλικα αυτής που φορούσε η βασίλισσα κατά την ενθρόνισή της το 1953. Καθώς επίσης και μια μικρή κορόνα.



Τέλος, το γεγονός ότι το σόου είναι καρα-κιτς δεν εμπόδισε τον Boy George να της ζητήσει να πάει στην Γοτθική έπαυλη στην οποία μένει για να την φωτογραφίσει.

Άλλωστε, όπως φαίνεται από το tweet της Κατρίνα που ακολουθεί, οι δυο τους έχουν χημεία «Χαίρομαι που σε γνώρισα. Περιμένω πότε θέλεις να έρθω να με φωτογραφίσεις στον όμορφο κήπο σου».
iefimerida.gr