09 Ιουνίου 2012

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κασιδιάρη στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής - Πορεία αριστεριστών προς το περίπτερο (φώτο)

Εγκαινιάστηκε πριν λίγο το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το επεισόδιο που προκάλεσε ο Η. Κασιδιάρης...Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα για τις 19:00 και στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Στα στενά γύρω από το σημείο του περιπτέρου ήταν παρατεταγμένοι άνδρες της Χρυσής Αυγής ντυμένοι στα μαύρα, οι οποίοι "φρουρούσαν" το σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκος αλλά και ο Η. Κασιδιάρης ο οποίος αναζητούνταν τις τελευταίες 3 μέρες από την αστυνομία λόγω του ξυλοδαρμού της Λ. Κανέλη την περασμένη Πέμπτη. Ο Η. Κασιδιάρης παρέμενε άφαντος, και είχε εμφανιστεί μόνο μέσω μίας ανακοίνωσής του στο διαδίκτυο. Την παρουσία του στα εγκαίνια επιβεβαίωσε ο διοικητής της ασφάλειας.

Στο μεταξύ, πορεία προς το σημείο των εγκαινίων έκαναν περίπου 150 αριστεριστές. Ωστόσο η πορεία ανακόπηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.newsit.gr