26 Ιουνίου 2012

Παπαδάκης: Ότι χειρότερο στην τηλεόραση-Μείγμα λαικισμού και φασισμού (βίντεο)

Έβαλε τις φωνές στον ρεπόρτερ του και καλημέρισε τον δημοσιογράφο του MEGA που μπήκε σε πρώτο πλάνο! - Μια φαρμακοποιός έσπρωξε το μικρόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ! - "Να πάρει ο διάολος να πάρει!" φώναζε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μετά από διάφορα τεχνικά προβλήματα, κατάφερε τελικά να συνδεθεί ο Γιώργος Παπαδάκης με φαρμακείο στον Πειραιά, όπου η ουρά των ασφαλισμένων ήταν μεγάλη και οι ελλείψεις σε πολλά φάρμακα ορατές. "Εσένα σε είδαμε, να δούμε λίγο και τον υπόλοιπο κόσμο;", άρχισε να λέει ο παρουσιαστής -σε υψηλούς τόνους- στον ρεπόρτερ της εκπομπής που ήταν εκεί.

Στο φαρμακείο, εν τω μεταξύ, υπήρχαν αρκετές μικροεντάσεις μεταξύ των ασφαλισμένων και των φαρμακοποιών. Ο Γιώργος Παπαδάκης, αρκετά εκνευρισμένος με την όλη κατάσταση, φώναζε στον ρεπόρτερ: "Πήγαινε κοντά να ακούσουμε! Βάλε το μικρόφωνο! Το θέμα δεν είσαι εσύ, είναι ο φαρμακοποιός"!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τη στιγμή που ο παρουσιαστής είπε "καλημέρα σας" στον συνταξιούχο που μιλούσε στο μικρόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ, μπήκε μπροστά το πλάνο με τον δικό του καλεσμένο ο δημοσιογράφος από την εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο MEGA!

Η σύνδεση συνεχίστηκε και το αποκορύφωμα της έντασης ήρθε όταν μια φαρμακοποιός έσπρωξε το μικρόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο παρουσιαστής ξέσπασε λέγοντας: "Αν δεν ήθελε η κυρία τη δημοσιότητα να καθόταν σε ένα τραπέζι να έβρισκαν όλοι μαζί λύση. Το μικρόφωνο τους φταίει; Εϊναι η έσχατη λύση για να πιέσουμε. Να πάρει ο διάολος να πάρει"!

Δείτε το βίντεο:



zappit.gr