12 Ιουνίου 2012

Πάλι τρομοκρατεί και ψεύδεται ο Καμμένος: Θα μας πάρουν και τα σπίτια αν μείνουμε στο αγγλικό Δίκαιο. Διαβάστε γιατί λέει ψέμματα!

[Δεν θα ρωτήσουμε να μας πει μία (1) χώρα όπου έγινε αυτό γιατί δεν θα απαντήσει καθώς δεν υπάρχει καμία... ούτε θα ρωτήσουμε αν θα μας τα πάρουν και με την εισπρακτική εταιρία στην οποία, όπως αποκάλυψε ο Σ. Χίος, ήταν σύμβουλος επικοινωνίας ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ... θα τον ρωτήσουμε όμως να μας πει:

Αφού τα νέα ομόλογα (που εκδόθηκαν για το PSI) στο αγγλικό δίκαιο είναι ουσιαστικά "εγγυημένα", καθώς όπως λέει αν δεν πληρώσουμε θα μας πάρουν τα σπίτια, γιατί μόλις εμφανίστηκαν...
στις αγορές απαξιώθηκαν πλήρως και διαπραγματεύονται κάτω από το 20% της αξίας τους;;; Και επειδή δεν ξέρει γιατί δεν ενδιαφέρεται να μάθει αλλά ακούει αυτοδίδακτους νομικούς και οικονομολόγους του κώλου, να τον ρωτήσουμε, γιατί το ομόλογο αγγλικού δικαίου, λήξης πχ. 24 Φεβρουαρίου 2023, που αν δεν το πληρώσουμε θα κατασχέσουν τα κτήρια του Καμμένου στη Συγγρού, εμφάνιζε στίς 10 Μαίου. τιμή αγοράς και πώλησης 18,9 μονάδες βάσης με 20,5 μ.β. και μέση απόδοση 24,04%. Εν κατά κλείδι αφού τα νέα ομόλογα αγγλικού δικαίου έχουν αντίκρυσμα ελληνικά σπίτια, γη και καράβια όπως λέει ο φωστήρας Καμμένος γιατί διαπραγματεύονται σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα από τα παλιά (προ PSI) που ήταν σε ελληνικό δίκαιο και ακόμα και στο 10% της αξίας τους κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα αγοράσει; Γιατί ο Καμμένος δεν προτρέπει τους ψηφοφόρους του αφού αυτά τα ομόλογα είναι εγγυημένα με το αγγλικό δίκαιο, να τα αγοράσουν με τη σιγουριά ότι δεν θα πληρωθούν και θα πάρουν σε αντάλλαγμα τα καράβια του Λάτση και του Μελισσανίδη;; Στην τελική γιατί δεν αγοράζει και ο ίδιος αφού είναι τόσο σίγουρος...

Γι αυτό λέμε ότι πρέπει να είσαι πειραγμένος στον εγκέφαλο για να ψηφίζεις Καμμένο και Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ...

Διαβάστε και τι δήλωσε στο MEGA που κατά τ' άλλα τον έχει "κομμένο":


Ενα εφιαλτικό σενάριο περιέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Ελληνες, επισημαίνοντας ότι αν δεν αποδεσμευτούμε από το αγγλικό Δίκαιο τότε μας περιμένουν πολύ δύσκολες ώρες.

Ο κ. Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, επισήμανε ότι οι πιστωτές μας έχουν το δικαίωμα να εκχωρήσουν σε εισπρακτικές εταιρείες όχι μόνο την την περιουσία του δημοσίου αν δεν πληρώνονται τα κρατικά χρέη αλλά ακόμη και τον πλειστηριασμό των σπιτιών απλών πολιτών για χρέη προς το δημόσιο.

«Θα μας τα πάρουν όλα, αν δεν αποδεσμευτούμε από το αγγλικό Δίκαιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, οριοθετώντας τους στόχους του κόμματός του στις εκλογές της Κυριακής επισήμανε ότι η βασική επιδίωξη είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης πάνω από το ΠΑΣΟΚ.