07 Ιουνίου 2012

«Κίνηση Νέων για την Ελλάδα» από την ΟΝΝΕΔ

Με μία νέα δράση που έχει ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το σύνολο των πραγματικών θέσεων γύρω από τη θέση της Ελλάδας στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρά από σήμερα η ΟΝΝΕΔ.

Από την Τρίτη 6/6 σε πόλεις, δρόμους και γειτονιές όλης της χώρας, ομάδες νέων με τη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ μοιράζουν ενημερωτικό υλικό που θέτει το δίλημμα των εκλογών και ενημερώνει τους πολίτες για το σύνολο των πραγματικών θέσεων όσων συνιστωσών της καταστροφής επιμένουν να ρισκάρουν τη θέση μας στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Στην Κίνηση συμμετέχουν το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας (ΕΑΝΔΑ), ο Επιστημονικός Σύλλογος Νέων Ιατρών Ελλάδος, ο Επιστημονικός Όμιλος Νέων Φαρμακοποιών Ελλάδος, οι Νέοι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές, η HELMSIC, τα Τοπικά Συμβούλια Νέων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, η ΟΝΝΕΔ αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις, νέοι επιστήμονες και επαγγελματίες.



Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό μέτωπο νεολαίας ώστε να εκφράσουμε απερίφραστα τη στήριξη μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας αλλά και να ενημερώσουμε πόρτα πόρτα τους πολίτες για τις πραγματικές θέσεις όλων εκείνων που με όχημα το λαϊκισμό προσπαθούν να θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον των συνομηλίκων μας φέρνοντας τις σοκαριστικές εικόνες της Αργεντινής στην πόρτα μας. Ωστόσο, βασική θέση της Κίνησης μας είναι πως την ώρα που η Ευρώπη αλλάζει, είναι ανάγκη η Ελλάδα να βρίσκεται στη σωστή πλευρά.








Πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της Κίνησης Νέων, μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα facebook.com/kinisineongiatinellada , στο ιστολόγιο http://kinisineongiatinellada.blogspot.gr/ και στο twitter.com/kinisi_newn 

real.gr