15 Ιουνίου 2012

Μην πατάτε την μπανανόφλουδα του λόμπι της δραχμής!

Είναι γνωστό ότι υπάρχει το λόμπι της δραχμής… Εντός και εκτός Ελλάδος, εντός και εκτός ευρωζώνης, εντός και εκτός Ευρώπης, επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα στρώνουν το χαλί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ!

Και κάνουν ό,τι μπορούν για να μας οδηγήσουν εθελοντικά σε αυτήν την κρεμάλα! Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρωί πρωί να καταδικάσει το δημοσίευμα των Financial Times Γερμανίας, ότι δήθεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας.



Ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει πραγματικά ότι το σημερινό άρθρο εξυπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία; Η πρόκληση του ελληνικού λαού και κάθε κίνηση υποκίνησης ψήφου από το εξωτερικό προφανώς και δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Κανέναν;

Όχι κανέναν! Εξυπηρετεί αυτούς ακριβώς που το κάνουν σημαία κατά της ψήφου υπέρ του ευρώ! Εξυπηρετεί αυτούς που αντί να προτείνουν λύσεις και να παρουσιάζουν πρόγραμμα συγκεκριμένο, καταγγέλλουν μονομερώς και μονομανώς. Εξυπηρετεί αυτούς που αναδεικνύουν κάθε αντίθεση και κριτική στις θέσεις τους ως φασίζουσα, παραπλανητική και τρομοκρατική!

Οι ίδιοι όμως θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να τρομοκρατούν αντιστρόφως (θα χάσετε τα σπίτια και τις συντάξεις σας, θα καταστραφούμε αν βγει η ΝΔ), ενώ αγκαλιάζουν καθετί ξενόφερτο ή μη είναι υπέρ τους (Ζίζεκ, ενώσεις κομμουνιστών Βουλγαρίας, κτλ) Χαρακτηριστική είναι η σχιζοφρενής στάση τους απέναντι στον Πρόεδρο της Γαλλίας, κ.Φρανσουά Ολάντ. Όσο νόμιζαν ότι θα τους χαϊδέψει, διέρρεαν ραντεβού και έβγαζαν πρωτοσέλιδα για νίκη της αριστεράς. Αλλά μόλις επανήλθαν στην πραγματικότητα, τον χαρακτήρισαν Ολαντρέου!

Και μην παραβλέπουμε τις άθλιες πρακτικές των όψιμων «μεταρρυθμιστών» Τζήμερου, Μάνου, που προκειμένου να διασφαλίσουν την είσοδό τους στη Βουλή, χρησιμοποιούν προπαγάνδα του αισχίστου είδους, εξυπηρετώντας κι αυτοί ταυτόχρονα το λόμπι της δραχμής.

Ο κ.Μάνος μάλιστα βγήκε στο ΣΚΑΙ σήμερα, μόνο και μόνο για να πει στον κόσμο να μην ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις (ποιες, τι δείγμα, πότε, δεν μας είπε ποτέ) τη δείχνουν μπροστά! Ενώ δεν βρέθηκε κανείς να του υπενθυμίσει το νόμο για την απαγόρευση δημοσίευσης δημοσκοπήσεων, ενώ τον άφηναν να παίζει καλά το παιχνίδι της προπαγάνδας

Την ίδια ακριβώς λογική εξυπηρετούν και δηλώσεις ξένων αξιωματούχων, επενδυτικών οίκων κτλ, που προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό προκαλώντας την αντίδραση του ελληνικού λαού! Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε ρεπορτάζ και άρθρα των τελευταίων ημερών σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού, που μας περιγράφουν, πως - μετά την ολική καταστροφή από την έξοδο από ευρώ-, σταδιακά και μετά από χρόνια η «νέα δραχμή» θα είναι το όπλο μας…!

Μόνο που το όπλο αυτό είναι όπλο μαζικής καταστροφής! Είναι όπλο στα χέρια τους για να μας ξεφορτωθούν!

Η Νέα Δημοκρατία δεν εξαρτάται από δηλώσεις που γίνονται είτε υπέρ της είτε κατά της. Η Νέα Δημοκρατία αντλεί τη δύναμή της από τον ελληνικό λαό!

Όπως δήλωσε και ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ.Μιχελάκης: «Στημένες προκλήσεις, λίγο πριν τις εκλογές, αλλού!»

Μην τους κάνετε τη χάρη! Μην ψηφίσετε την καταδίκη της χώρας, την καταδίκη των παιδιών μας!

Η Ελλάδα έχει νόμισμα και έχει θέση στην Ευρώπη! Μην πατάτε την μπανανόφλουδα!