16 Ιουνίου 2012

Δεν είναι ΜΟΝΟ η οικονομία, ηλίθιε... θα ΄λεγε ο Έλληνας Κλίντον

Αγαπητό extrem

Παραλλάσσοντας την εφευρετική ρήση του Bill Clinton, θεωρώ ότι σε δύο ημέρες οι νουνεχείς, ήρεμοι και ψύχραιμοι συμπατριώτες μου θα οδεύσουν προς τις κάλπες σκεπτόμενοι και κάποιες άλλες παραμέτρους, εκτός από τις οικονομικές. Διότι, σε τελική ανάλυση, ό,τι και να επισυμβεί στην Οικονομία της Χώρας (μέσα – έξω από ευρωζώνη, μέσα – έξω από ευρώ, κλπ κλπ) οι πολίτες της θα πρέπει, για να δρέψουν τους όποιους (οικονομικούς) καρπούς, καταρχήν να ζουν και προπάντων θα πρέπει να υπάρχει πατρίδα!!

Να ζουν μέσα σε μια χώρα η οποία θα πρέπει να διαφυλάττει τα σύνορά της, σε μία χώρα που θα πρέπει να έχει μια σοβαρή εξωτερική πολιτική συμμαχιών, σε μία χώρα που δεν θα πρέπει να δημιουργήσει οικειοθελώς μειονοτικά προβλήματα στον Βορρά, εκλέγοντας μόνον Μουσουλμάνους Βουλευτές για να εκπροσωπούν τους Ορθόδοξους στην Βουλή (όποιος θέλει μπορεί να αντικαταστήσει τους δύο όρους με αυτούς του «Τούρκου» και «Έλληνα»), σε μία χώρα που, εν κατακλείδι, θα αποπνέει σιγουριά και σταθερότητα σε όποιον αποφασίσει να επενδύσει σε αυτήν.

Μου είναι, ως εκ τούτου, εντελώς αδύνατο να διανοηθώ ότι, Έλληνες πολίτες- συμπατριώτες μου, θα πάνε εν πλήρη συνειδήσει να καταθέσουν την ψήφο τους σε μορφώματα που διαλαλούν τον αφοπλισμό της αστυνομίας σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για την ασφάλειά μας!!

Σε μορφώματα που υποστηρίζουν ότι θα συνεννοηθούμε με τους Τούρκους για την συνεκμετάλλευση των όποιων πηγών ενέργειας υφίστανται στο Αιγαίο, δίνοντας τοιουτοτρόπως ένα συγκλονιστικό επιχείρημα στην άλλη πλευρά για την de facto αλλά και de jure διχοτόμηση του Πελάγους μας!!

Σε μορφώματα που έχουν επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους στην πολύ ευαίσθητη για την εξωτερική μας πολιτική περιοχή της Θράκης μας, Μουσουλμάνους υποψηφίους και μάλιστα σε μια εκλογική διαδικασία που δεν χρειάζεται ο σταυρός προτίμησης!!!

Σε μορφώματα που ισχυρίζονται ότι το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θα λυθεί χορηγώντας στους Αφγανούς ταξιδιωτικά έγγραφα, ήτοι ελληνικό διαβατήριο (!), για να φύγουν μόνοι τους!!!

Οι εκλογές αυτές, αγαπητοί μου συμπολίτες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Δεν πρέπει να είναι μόνον για την Οικονομία!

Με εκτίμηση

Α.Π.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ