06 Ιουνίου 2012

Γ. Μουρούτης: Το debate δεν είναι συνεδρίαση 15μελους

Το χρονικό της συζήτησης με τον Ν. Παπά αποκάλυψε στον realfm 97.8 ο Γ. Μουρούτης καλώντας και πάλι τον Αλ. Τσίπρα να πάει στο debate με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε κάτι διαφορετικό ως θέση από αυτά που είχαμε συμφωνήσει» είπε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά παρουσιάζοντας το χρονικό των συζητήσεων με τον Νίκο Παπά για το debate των δυο.

Μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου, ο κ. Μουρούτης τόνισε πως η χθεσινή συνάντηση ήταν η τρίτη κατά σειρά στην οποία μάλιστα ξεκαθάρισαν όλα τα θέματα και ήταν θέμα χρόνου να βγει η κοινή ανακοίνωση. «Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα δελτία ειδήσεων έβγαλε την πρώτη ανακοίνωση, το κατάπιαμε» είπε ο κ. Μουρούτης ο οποίος υποστήριξε ότι είχαν συμφωνηθεί οι πέντε άξονες της συζήτησης και ο συντονιστής του debate.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ξεφύγει από το debate που τώρα το θέλει α λα Ολαντρέου. Θέλει να κάνει debate; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν πρόκειται για συνεδρίαση 15μελους αλλά για μία χώρα που βρίσκεται σε βαθιά κρίση» είπε ο κ. Μουρούτης και κάλεσε την Κουμουνδούρου εντός της ημέρας να απαντήσει για το εάν θα συνεχιστεί η συζήτηση στη βάση όλων όσων είχαν συμφωνηθεί.