27 Ιουνίου 2012

Για να δείτε πόσο μαλάκ@@ είναι ο κόσμος, διαβάστε τι του γράφουν στο facebook του Γιώργου Βερνίκου για την παραίτησή του

[Τα σχόλια είναι σχεδόν όλα εγκωμιαστικά τη στιγμή που ο άνθρωπος είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει τα πλοία του σε offshore!!! Προσέξτε! Δεν μιλάμε για μια κατάσταση μερικών μηνών, όπως είχε βάλει για ένα εξάμηνο ο Βουλγαράκης ΕΝΑ ακίνητο που είχε πάρει με δάνειο, όταν ήταν βουλευτής αντιπολίτευσης...
μιλάμε για μια περίπτωση υφυπουργού με offshore σε πλήρη δράση όσο διοικεί το υφυπουργείο!!!! Και τα ζώα τον επιβραβεύουν, λυπούνται που παραιτήθηκε και λένε ότι ο τόπος χρειάζονταν την "καθαρότητά του"!!! Αυτά τα λένε προφανώς οι ίδιοι που τσιρίζουν για τον Βουλγαράκη!!! Αλλά ξέρετε γιατί υπάρχει αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση; Γιατί έπιασε τόπο η προπαγάνδα ΠΑΣΟΚ-MEGA που τη μία υπόθεση την έκανε σημαία και την άλλη γαργάρα... χώρια που δεν ασχολήθηκαν οι αμερικανοί με τον Βερνίκο...]

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Γιώργου Βερνίκου από τη θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας, ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook «βομβαρδίστηκε» από μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους και θαυμαστές του.

Ενδεικτικά:

"Mε λύπη πληροφορούμαστε την πρόθεσή σας να παραιτηθείτε από την κυβέρνηση. Χρειαζόταν όσο ποτέ η καθαρή παρουσία σας και ο ρεαλιστικός σας λόγος. Κρίμα!"

"Κρίμα που αναγκάστηκες να παραιτηθείς....Ειναι άδικο μερικές φορές το σκληρό γραμμα του νόμου να...."εμποδίζει" αξιους και ικανους ανθρώπους να προσφέρουν για το κοινό καλό..."

"Κρίμα...Κρίμα...Κρίμα...Τελικά οι αξίες...φεύγουν ένας ένας!"

"Ε βέβαια, ένας άνθρωπος γνώριζε τη ναυτιλία καλά, με τα θετικά και τα αρνητικά αυτού του χώρου κι έπρεπε να παραιτηθεί. Πώς θα λύσουν τα προβλήματα οι Υπουργοί Ναυτιλίας όταν δεν έχουν εργαστεί πάνω σε αυτό ή δεν είναι γνώστες των ιδιορρυθμιών και των ανάγλυφων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος? Κρίμα κύριε Βερνίκο".

"K.Βερνίκο , χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν συμμετείχατε τελικά σε μια κυβέρνηση συνενοχής.Εσάς δεν σας αξίζει να γίνετε Πολυτεχνείο και Siemens γωνία, είστε πλασμένος και άξιος για τα καλύτερα που έρχονται !ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ! ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ!"

"Κύριε Βερνίκο είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος να τους κάνετε τη χάρη να παραιτηθείτε λόγω εγνωσμένης αξίας της γνώσης που έχετε πάνω σε θέματα ναυτιλίας. Άρχισαν τα ύπουλα πολιτικά παιχνίδια".

Από τους ελάχιστους που άξιζαν πραγματικά να συμμετέχουν σε μία κυβέρνηση, ως άνθρωποι που -for a change- έχουν δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή τους. Εν αντιθέσει με κάτι άλλους "πρωτοκλασάτους"... Κρίμα.
NOMIZO OTI KALA EKANES !!!!!!!!!!!!!!!!!! KALHMERA !!!! Κυριε Βερνικο, εχουμε τετοια off shore...πολιτικη...που οι αξιοι παραιτουνται...και οι κατηγοροι...δημευουν τα ιδανικα μας!!! Ευτυχως που καποιος...ξερει τι σημαινει...ευθιξια!!!