10 Ιουνίου 2012

Δικαιολογίες Kρανιδιώτη για ντιντίδες: Πού να ήξερα ότι ο Αμυράς θα απασφάλιζε και θα την έβλεπε...Βιετκόνγκ;

[Δικαιολογίες του κώλου! Τι δουλειά είχες ρε Φαήλο στο "στούντιο-κοτέτσι στα γραφεία του ΔΗΚΚΙ", όπως λες; Καλά δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι το άτομο είναι αλλού; Πρέπει να του μιλήσεις ή να τον ακούσεις να λέει για μολότοφ και τσεκούρια για να καταλάβεις περί τίνος αναρχοφασίστα πρόκειται; Και φυσικά είμαι σίγουρος ότι αν εγώ σου είχα ζητήσει συνέντευξη σαν κλασικός δεξιός θα είχες αρνηθεί γιατί δεν μιλάς σε "φασίστες" όπως κάτι άλλες κότες... Άσε τις δικαιολογίες που είναι για ντιντίδες και δεν σου ταιριάζουν και πες "λάθος μου" που τους έδωσες δικαίωμα να συμψηφίσουν οι αλήτες τον Τσίπρα που έδωσε συνέντευξη στον αναρχοφασίστα με τον Σαμαρά που είναι κολλητός σου όπως έγραφε χθες στο twitter ο Παπαδημούλης... αλλιώς θα λένε και θα έχουν δίκιο: κι ο Τσίπρας "που να ήξερε ότι θα απασφαλίσει" κι ο Λαφαζάνης που να ήξερε και ο ΣΥΡΙΖΑ που τον πρότεινε υποψήφιο "που να ήξερε"... και εμείς βέβαια δεν μπορούμε να κατηγορούμε αυτούς και να δικαιολογούμε εσένα]

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας στο iefimerida.gr την συνέντευξη που παραχώρησε πριν από περίπου ένα χρόνο στον Ιφικράτη Αμυρά, τονίζει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι «μετά από μήνες ο μελλοντικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΚΚΙ θα "απασφάλιζε" και θα την έβλεπε ..βιετκόνγκ!»

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γράφει χαρακτηριστικά: «Προσκεκλημένος πέρυσι του ΔΗΚΚΙ TV ή άλλως ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ TV. Το στούντιο - κοτέτσι είναι μέσα στα γραφεία του ΔΗΚΚΙ στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Που να ξέρω ότι μετά από μήνες ο μελλοντικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΚΚΙ θα "απασφάλιζε" και θα την έβλεπε ..βιετκόνγκ! Σύντροφος του Αλέξη και της Ρένας είναι, όχι δικός μου.»