28 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ REUTERS: Παρακολουθούσαν, για λογαριασμό τράπεζας, δημοσιογράφο τους σε συνάντηση με γνωστό έλληνα συνάδελφό του!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προβαίνει με άρθρο του το Reuters. Το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων λέει ότι ο δημοσιογράφος τους Stephen Grey παρακολουθούνταν στην Αθήνα σε συνάντησή του με τον γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου!
Μάλιστα όπως λέει το άρθρο ο ντετέκτιβ προσπάθησε να τους φωτογραφήσει και έγινε αντιληπτός από τον Τέλλογλου ο οποίος τον κυνήγησε και τον ακινητοποίησε (πως το έκανε αυτό ο "μισή χαψιά";;;) με συνέπεια να μάθουν ότι δούλευε για αδήλωτη εταιρία σεκιούριτι και αμειβόταν με 00 ευρώ τη μέρα για να παρακολουθεί τον δημοσιογράφο του Reuters. Όπως αποκάλυψε ο ντετέκτιβ, που παραδόθηκε από τους δημοσιογράφους στην Αστυνομία, παρακολουθούσε τον Stephen Grey επί μέρες κατά την παραμονή του στην Αθήνα.


Το Reuters συνδέει ευθέως την υπόθεση με τα άρθρα που έχει γράψει ο Stephen Grey για δύο ελληνικές Τράπεζες. Την Πειραιώς και τον PROTON, ενώ ο Stephen Grey έχει γράψει και άρθρο για την MARFIN.

Διαβάστε το άρθρο εδώ: reuters.com