15 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος: «Διεθνής οίκος θα ερευνήσει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ»... λες να βρει και το μύριο του Τσουκάτου της Siemens;

Την πρόθεσή του να αναθέσει, την ερχόμενη Τετάρτη, σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία τον διαχρονικό έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος. «Εχω παραλάβει ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει 130 εκατομμύρια χρέη και θα διορίσω την Τετάρτη διεθνή ελεγκτικό οίκο για να κάνει πλήρη διαχρονικό οικονομικό έλεγχο του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος στην ιστοσελίδα enikos.gr.
Η δήλωση αυτή αποτελεί προειδοποίηση του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ στους προκατόχους του που δημιούργησαν τεράστια χρέη και ελλείμματα στο κόμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Η προειδοποίηση πάντως, δεν απευθύνεται μόνο στον Γιώργο Παπανδρέου και στους επιτελείς του πρώην πρωθυπουργού αλλά και στον Γιάννη Ραγκούση που ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και είχε προσυπογράψει την απόφαση της μετακόμισης από το ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη στο πολυδάπανο και πολυόροφο γυάλινο κτίριο της Ιπποκράτους.

Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ θυμίζουν «καμμένη γη» αφού επί χρόνια οι αμοιβές σε στρατιές συμβούλων και σε συνεργάτες ήταν αστρονομικές την ώρα που οι απλοί υπάλληλοι παρέμεναν απλήρωτοι.