09 Ιουνίου 2012

Το UFO των Κυπρίων, ήταν τελικά πύραυλος

Γράψαμε χθες ότι πάνω από την Κύπρο πολλοί είδαν κάτι σαν UFO. Όπως γράφει το rt.com την ίδια εμπειρία είχαν άνθρωποι και στο Αζερμπαιτζάν, τη Γεωργία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Ιορδανία και το Ισραήλ!! Όλοι πίστεψαν ότι είδαν UFO αλλά η πραγματικότητα είναι μάλλον πιο απλή:

Το ιπτάμενο αντικείμενο που είδαν ήταν μάλλον βαλλιστικός πύραυλος αφού η ρώσικη κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες ότι έγινε δοκιμαστική εκτόξευση από το νότιο Αστραχάν προς ρώσικο πεδίο βολής στο Καζακστάν που απέχει 3.500 χλμ από το Ισραήλ και η τροχιά του πυραύλου (παρόλο που βρήκε το στόχο στο Καζακστάν) παρουσίασε ανωμαλίες. Να σημειωθεί πως το ίδιο πράγμα που είδαν χθες πολλοί άνθρωποι νότια της πορείας του πυραύλου, το είχαν δει νορβηγοί το 2009 όταν έγινε αποτυχημένη εκτόξευση ενός άλλου πυραύλου από την Ρωσία.


Video still from YouTube

Την εξήγηση στο γιατί ο πύραυλος ήταν ορατός από τόσες χώρες και τόσο μακριά τη δίνει ο ισραηλινός αστρονόμος και πρόεδρος της Ισραηλινής Αστρονομικής Εταιρίας, Dr. Yigal Pat-El. "Αν ο πύραυλος ανέβηκε σε ύψος 200-300 χλμ, μπορεί να ήταν ορατός από όλες αυτές τις χώρες" δήλωσε.

Το παρακάτω βίντεο είναι μίξη από 9 βίντεο, από διάφορες χώρες που είδαν το προχθεσινό "UFO"



Δείτε τώρα και τι είχαν δει οι Νορβηγοί το 2009 και επρόκειτο για αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου