03 Ιουλίου 2012

Πλήρωσε το κακό 10λεπτο η Εθνική Νέων(ήττα 2-1 απο την Ισπανία)

Η εθνική ομάδα των Νέων ηττήθηκε από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ισπανίας με 2-1, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του Euro 2012 U-19, που φιλοξενείται στην Εσθονία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε ως ίσος προς ίσο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά "πλήρωσε" το "νεκρό" δεκάλεπτο από το 30ο έως το 40ο λεπτό, όταν και δέχθηκε δύο γκολ από τους Ροντρίγκεθ (30΄) και Οσέντε (40΄).


Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσάνα ανασυντάχθηκαν, πίεσαν, αλλά το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μειώσουν με τον Διαμαντάκο, στο 66΄. Επόμενος αντίπαλος της εθνικής θα είναι η διοργανώτρια Εσθονία, την οποία η "γαλανόλευκη" ομάδα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή (6/7, 15:00).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάντιμς Ντιρεκτορένκο (Λετονία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λυκογιάννης, Φουρλάνος, Ρουγκάλας - Ροντρίγκεθ, Αριθαμπάλαγα

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (73΄ Μπούζας), Μαυρίας (78΄ Μπακασέτας), Φουρλάνος (82΄ Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Χούλεν Λοπετέγκι): Αριθαμπάλαγα, Μανκίγιο, Γκριμάλντο, Οσέντε, Χουάνμι, Σούσο, Ροντρίγκεθ (52΄ Αλκασέρ), Γιόνι, Νίγκεθ, Τόρες (64΄ Καμπάνια), Ντεουλοφέου (84΄ Μπερνάτ).