09 Ιουλίου 2012

Εγκεφαλικά νεκρός ο 11χρονος γιος του Usher μετά από χτύπημα με jet ski (βίντεο)

Κλινικά νεκρός είναι ο 11χρονος Kyle Glover, γιος της Tameka Foster και θετός γιος του Usher, ο οποίος νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο (01/07) σε νοσοκομείο της Ατλάντα μετά από ατύχημα που είχε με τζετ σκι.
Τις χειρότερες μέρες της ζωής τους περνούν ο γνωστός ράπερ και η πρώην σύζυγός του Tameka, αφού οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο 11χρονος θετός του γιος, Kyle είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Ο Kyle χτυπήθηκε στο κεφάλι από jet ski που ανατράπηκε στη Λίμνη Lanier στην Ατλάντα, όπου είχε πάει για διακοπές με τη μητέρα και τα αδέλφια του.

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν από αέρος στην περιοχή και όταν τον έβγαλαν από το νερό, ο μικρός δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και όλο το Σαββατοκύριακο οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η κατάσταση όμως του μικρού δεν βελτιώθηκε. Οι γονείς του ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα σταματήσουν τη μηχανική υποστήριξη του μικρού, αφού η μητέρα του είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση για την ώρα.

Στο πλευρό της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Usher που με το που έμαθε τα τραγικά νέα βρέθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά της η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκε κι ένα 15χρονο κορίτσι.


Usher's Step-son Brain Dead After Jet-Ski Accident από celebtv