Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Η Μέρκελ φταίει: Ελεύθερος και ωραίος, με 17 μήνες με αναστολή, ο Διευθυντής τελωνείου Ορεστιάδας!!!Σε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με αναστολή (!!!!!!!) καταδικάστηκε, από την ξεφτιλισμένη ελληνική δικαιοσύνη, σήμερα ο διευθυντής του Τελωνείου Ορεστιάδας, καθώς δικάστηκε μόνο για την περίπτωση ενός και μόνο φορτηγού (!!!) και φυσικά είναι ελεύθερος κι ωραίος. Ο τελωνειακός θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της υπηρεσίας του με το ερώτημα της απόλυσης... εδώ γελάμε καθώς στο 99,99% των περιπτώσεων δεν φταίει ο υπάλληλος αλλά...
"η πλεκτάνη που του έστησαν γιατί είναι ακριβοδίκαιος και ήθελαν να τον εκδικηθούν".

Και να τον απολύσουν βέβαια, αυτός έβγαλε λεφτά να ζήσουν και τα δισέγγονα του καθώς η κομπίνα εκτιμάται στα 12 δις (από τα οποία θα έβγαλε αρκετά μύρια). Στα παπάρια του λοιπόν. Θα πάει διακοπές σε κάποιο εξωτικό νησί, θα πηδάει εξωτικές καλλονές και θα πίνει τα κοκτέιλ του στην παραλία κάποιου γαλαζοπράσινου ωκεανού εις υγείαν των κορόιδων των Ελλήνων που πληρώνουν τα σπασμένα για τις κομπίνες κάτι τέτοιων (που δυστυχώς είναι πολλοί) που έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια της χώρας μας. Για να μην τα ρίχνουμε όλα στην Μέρκελ - ΔΝΤ - Τρόικα κλπ.

Και αυτούς αντί να τους τιμωρούν παραδειγματικά και να τους κατάσχουν τις περιουσίες τους τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Αντίστοιχη περίπτωση πριν λίγους μήνες στην Εφορία Αλεξανδρούπολης.

Προϊστάμενός της Εφορίας που όλη η πόλη το ξέρει ότι χρηματίζεται για να μειώνει τα πρόστιμα, μετά από καταγγελία συνελήφθη επ αυτοφόρω μέσα στο γραφείο του από άνδρες της Ασφαλείας και του ΣΔΟΕ να παίρνει φακελάκι από πολίτη για να του μειώσει το πρόστιμο.

Πήγε αυτόφωρο καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή και αυτός και το Πειθαρχικό αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος απόλυσης του.

Κυκλοφορεί κι αυτός ελεύθερος κι ωραίος και συνεχίζει να δουλεύει στην Εφορία και να πληρώνεται από το κράτος.

Τελικά είχε δίκιο ο Πάγκαλος που έλεγε "Μαζί τα φάγαμε" αν εννοούσε κάτι τέτοιους που τελικά είναι αμέτρητοι....

2 σχόλια:

  1. ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Πάγκαλος όταν μιλούσε είχε μεγάλο δίκιο. Η διασπάθιση δημοσίου χρήματος δεν είναι προνόμιο των υπουργών. Μακάρι να ξέραμε τι πραγματικά γίνεται από κάτω. Ποιοι υπάλληλοι λαδώνονται με τις αναθέσεις δημοσίων έργων ας πούμε. Μην ξεχνάμε και τι γίνεται με τα λαδώματα με τις επενδύσεις (πρόσφατο είναι το παράδειγμα των υπαλλήλων της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων). Να μην πούμε τις δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλων που μπήκαν στο δημόσιο ως ρουσφέτια και ας μην χρειαζόντουσαν στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή