14 Ιουλίου 2012

Νεκρός βρέθηκε ο 36χρονος γιος του Sylvester Stallone

Απαρηγόρητος είναι ο Sylvester Stallone για τον ξαφνικό θάνατο του γιου του, Sage, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Los Angeles, την Παρασκευή, 13 Ιουλίου.

Σοκ έχει προκαλέσει στο Hollywood ο ξαφνικός θάνατος του γιου του Sylvester Stallone, Sage, ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Los Angeles, την Παρασκευή, 13 Ιουλίου, το απόγευμα.

Το πτώμα του 36χρονου βρέθηκε από την οικονόμο του, μετά από επιμονή των φίλων του, που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Οι αρχές ερευνούν ακόμα την υπόθεση, αλλά δεν έδωσαν στη δημοσιότητα καμία λεπτομέρεια σχετικά τις έρευνές τους, καθώς, όπως ανέφεραν, βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Πηγές ωστόσο αναφέρουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ότι ο Sage πιθανόν να έχασε τη ζωή του από υπερβολική λήψη χαπιών.

"Ο Sylvester Stallone είναι συντετριμμένος από την αναπάντεχη απώλεια του γιου του. Η σκέψη του και η παρηγοριά του είναι κοντά στη μητέρα του Sage, Sasha", είπε η εκπρόσωπός του Michelle Bega.

O Sage ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Stallone, με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει σε δυο ταινίες: το Rocky V (1990) και το Daylight (1996).

Ο δικηγόρος του Sage Stallone, George Braunstein, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο 36χρονος "ετοιμαζόταν να παντρευτεί για πρώτη φορά στη ζωή του, ενώ του είχαν γίνει πολλες προτάσεις για συμμετοχή σε ταινίες. Ήταν γεμάτος ενέργεια και αγάπη για τη ζωή και εργαζόταν σκληρά για να δημιουργήσει το δικό του όνομα στην ιστορία του κινηματογράφου".