20 Ιουλίου 2012

Ο Σκουρλέτης νταβατζής των Κούλογλου-Βαξεβάνη

Να συναντηθεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Η συνάντηση έγινε χθες και αφορούσε τις αλλαγές που δρομολογούνται στην ΕΡΤ και το ΑΠΕ Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το ραντεβού κλείστηκε χθες το πρωί στο γραφείο του Κεδίκογλου στο υπουργείο Τύπου.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε χωρίς συνοδεία και όπως γράφει η εφημερίδα ζήτησε να μην γίνουν διώξεις στην ΕΡΤ.

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε στον κ. Σκουρλέτη ότι επειδή η πολιτική αντιπαράθεση θα κορυφωθεί στο επόμενο διάστημα καλό θα ήταν οι διαφωνίες να μείνουν στο πολιτικό πλαίσιο. Δηλαδή, να τηρηθεί ο πολιτικός πολιτισμός μεταξύ τους, στο ύφος και τη γλώσσα των ανακοινώσεων.

Όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, οι αλλαγές στην ΕΡΤ, η νέα σύνθεση της διοίκησης ανακοινώνεται σήμερα. Διευθύνων σύμβουλος σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ θα είναι ο Νίκος Σίμος, ενώ θέσεις κλειδιά θα έχουν ο Γιάννης Βλαστάρης και ο Τέλης Σιαμαντάς.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο ενδέχεται να συμμετάσχει και η Έμυ Μαγιάση, αλλά οι ρόλοι των προαναφερθέντων δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.