29 Ιουλίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιουργεί η ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου!

Οι εκλογές πέρασαν, το καλοκαίρι ήρθε, όμως η φτώχεια και η δυστυχία ορισμένων συμπολιτών μας δυστυχώς δεν κάνει διακοπές. Υπεράνω λοιπόν πολιτικών σκοπιμοτήτων και ψηφοθηρίας (αφού οι εκλογές πέρασαν) αποφασίσαμε ως νέοι Π. Φαληριώτες να δραστηριοποιηθούμε δημιουργικά προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που λόγω καλοκαιριού δεν έχουν την ανάλογη βοήθεια όσο τους υπόλοιπους μήνες.

Η ΟΝΝΕΔ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ αποφάσισε να πραγματοποιήσει την δράση «Φαληριώτικη Αλληλεγγύη» .

Από το Σάββατο 27 Ιουλίου 2012 σε συνεργασία με την ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ ΑΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων για την δημιουργία διαρκούς κοινωνικού παντοπωλείου.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται απο μέλη της ΟΝΝΕΔ, ΜΑΚΙ και ΔΗΜ.ΤΟ κάθε Σάββατο πρωί και τα απογεύματα της Τετάρτης στις εισόδους των Super Markets του Δήμου μας.
Το κοινωνικό παντοπωλείο θα στεγάζεται στα γραφεία της οργάνωσης (Αγ. Αλεξάνδρου 5 - 1ος Όροφος) και η διανομή των τροφίμων θα γίνεται τακτικά, τουλάχιστον δύο φορές το μήνα.

Καλούμε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν κάθε φορά που κάνουν τις αγορές τους αφήνοντας την προσφορά τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα ειδικά καρότσια που θα βρίσκονται στις εισόδους των καταστημάτων αλλά και να διαδώσουν αυτή την προσπάθεια ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οικονομικά ασθενέστερους.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που βιώνουμε, οι συνδημότες μας έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή μας.

Ας αποδείξουμε ότι η κρίση είναι μόνο οικονομική και δεν έχει επηρεάσει και τις αξίες μας, ας αποδείξουμε την Φαληριώτικη Αλληλεγγύη μας.

Προσωπικά εύχομαι και οι υπόλοιπες πολιτικές νεολαίες να συμβάλλουν και να συμμετέχουν με τον τρόπο τους σε ανάλογες προσπάθειες. Γιατί στα δύσκολα είμαστε όλοι Έλληνες!

http://piliouras.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html