19 Ιουλίου 2012

Ανήθικη επίθεση στον Στράτο Σιμόπουλο από τον κοντό με τα τακούνια γνωστό και ως Ρετσίνα!


κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος του Μαρινάκη, Κουρτάκης, που κάποιοι του έχουν αναθέσει την προώθηση της ΝΔ στο διαδίκτυο νομίζει ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα του να τα παίρνουν από 10 μπάντες και ειδικά από τα κρατικά ραδιόφωνα... επειδή τα παρακάτω μπορεί να θεωρηθούν υποκειμενικά, πάτε μόνοι σας μια βόλτα από τη σελίδα της "κατασκευαστικής" του Σιμόπουλου για να δείτε τι κρατικά έργα έχει φτιάξει... από Sprider μέχρι Lidl και Mediterranean Cosmos Center ... δείτε και εδώ τους πελάτες του... όλο υπουργεία...

Άντε να χαθείς ξεφτιλισμένο λαμόγιο Ρετσίνα... αλλά δεν φταίς εσύ, φταίνε αυτοί που σε ταϊζουν]

Μόνο ανήθικη, αλλά καθόλου περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η επίθεση που δέχθηκε σήμερα από γνωστό παραπολιτικό σάιτ, ο Στράτος Σιμόπουλος, λίγες ώρες μετά τον διορισμό του ως Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Το σάιτ γράφει ότι αποτελεί "πατάτα" η τοποθέτηση ενός εργολάβου σε μία θέση, που σχετίζεται με τα συμφέροντα των εργολάβων και ψέγει ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή γιατί τον εκθέτει!

Πρόκειται φυσικά για μία αήθη επίθεση με "κατηγορίες" που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το σάιτ μιλά για εργολάβο, που όντως ο Σιμόπουλος είναι, αποσιωπώντας όμως εντέχνως ότι η "Διάσταση", η τεχνική εταιρία στην οποία είναι μέτοχος αναλαμβάνει ΜΟΝΟ ιδιωτικά έργα και ποτέ στην ιστορία της δεν έχει λάβει καν μέρος σε διαγωνισμό για την κατασκευή ενός δημοσίου έργου.

Όπως έχει εξηγήσει ο Στράτος Σιμόπουλος σε ουκ ολίγες συνεντεύξεις του, ο ίδιος έχει επιλέξει να ασχολείται μόνο με την ιδιωτική αγορά για λόγους που σχετίζονται τόσο με την προσωπική του στάση απέναντι στην πολιτική όσο και με τις επιχειρηματικές επιλογές του. Ουδέποτε μπήκε σε διαγωνισμό, ούτε καν επί Καραμανλή, όταν πολλοί φίλοι του βρέθηκαν σε θέσεις- κλειδιά!
Αντίθετα, διατηρεί εν καιρώ κρίσης, μία δυναμική εταιρία που έχει επεκταθεί σε Σερβία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία.

Ο ίδιος μάλιστα ο Στράτος Σιμόπουλος έχει ανακοινώσει εδώ και λίγες μέρες ότι θα αποχωρήσει από την εταιρία, πουλώντας τις μετοχές στον συνέταιρό του γιατί δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνονται σχόλια καθώς αναλαμβάνει μία τόσο σημαντική θέση. Έχει αποφασίσει να ασχοληθεί στο εξής αποκλειστικά με την πολιτική, οπότε αποφάσισε να τερματίσει την επιχειρηματική του πορεία.
Η αλήθεια είναι ότι το δημοσιογραφικό κατεστημένο θα έπρεπε κανονικά να χαίρεται με επιλογές του τύπου Σιμόπουλου, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο της αγοράς, που ξέρει ακριβώς τι γίνεται στις κατασκευές, αυτοδημιούργητο και πετυχημένο, με αξιόλογη πορεία και οικονομική επιφάνεια πολύ πριν μπει στην πολιτική.

Είναι τουλάχιστον περίεργο να στηλιτεύεται η επιλογή Σιμόπουλου από κύκλους που συνήθως γκρινιάζουν (και δικαίως) γιατί το πολιτικό σύστημα αποτελείται συνήθως από άτομα, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τον Στράτο (γόνοι πολιτικών, άεργοι, επαγγελματίες πολιτικοί, δημιουργήματα των ΜΜΕ, άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί ποτέ τους, που δεν έχουν καμία σχέση με την αγορά κλπ)...

Χ.Γ.

http://taxalia.blogspot.com/2012/07/blog-post_7738.html