06 Ιουλίου 2012

Βίντεο: Φίρμα η Δούρου στη Βενεζουέλα, έδωσε και συνέντευξη στην ΤιΒι-Μεγάλη απογοήτευση ότι δεν μιλάει τη γλώσσα της "επανάστασης"

Συνέντευξη στην τηλεόραση της Βενεζουέλας έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου που βρίσκεται στην χώρα της λατινικής Αμερικής προκειμένου να πάρει μέρος στο παγκόσμιο φόρουμ της Αριστεράς  που διεξάγεται στο Καράκας. Στη συνεντευξή της η Ρένα αποκάλυψε ότι μετά τις τελευταίες εκλογές η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσάβες θα είναι ισότιμη και θα ανατρέψει...
πράγματα στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Φυσικά από την εκπομπή δεν μπορούσε να λείψει και το νεράκι που έφαγε από την Κασιδιάρη και οι φάπες στην Κατσέλη

Η Ρένα Δούρου κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Βενεζουέλα θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να (της τον;) ακουμπήσει ο ηγέτης της χώρας Ούγκο Τσάβες.

Στις επαφές της με τους ξένους την κυρία Δούρου συνοδεύει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και άμυνα, κ. Κώστας Ησυχος. Ο Ήσυχος εκτελούσε και χρέη μεταφραστή για τη Ρένα μιας και σαν επαναστάτης που σέβεται τον εαυτόν του σε αντίθεση με τη Ρένα, μιλάει ισπανικά και μάλιστα με τη διάλεκτο που τα μιλάνε οι λατινοαμερικάνοι, μιας και προφανώς έχει κάνει την πρακτική του στην επανάσταση του κώλου στη Λατινική Αμερική. Η πλάκα είναι ότι ο Ήσυχος πρόσθετε και τα δικά του όταν μετέφραζε κάτι που έλεγε η Δούρου, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο να εκνευρίσουν τον παρουσιαστή και να τους διακόψει λέγοντάς τους να συντομεύσουν γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο.