21 Ιουλίου 2012

Μία όμορφη δημοσιογράφος το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε στο Ντένβερ-Την είχε γλιτώσει πριν ένα μήνα στο Τορόντο!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη των ΗΠΑ από το μακελειό του Κολοράντο. Η αγωνία παρατείνεται μάλιστα μέχρι να αναγνωριστούν θα θύματα της επίθεσης μέσα στον κινηματογράφο κατά την διάρκεια της προβολής της νέας ταινίας του Μπάτμαν.
Το πρώτο θύμα της επίθεσης που αναγνωρίστηκε είναι η Jessica Ghawi μία όμορφη αθλητικογράφος, γνωστή με το όνομα Jessica Redfield (έτσι υπέγραφε τα κείμενά της), η οποία είχε την ατυχία να βρίσκεται στις θέσεις της αίθουσας προβολής.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως λίγες ημέρες πριν είχε γλυτώσει από τα πυρά ενός άλλου δράστη σε ένα παρόμοιο περιστατικό.

Την επειρία της είχε αποκαλύψει η ίδια μέσω του προσωπικού της μπλογκ. Συνέβη στο Eaton Mall στο Τορόντο στις 2 Ιουνίου, όταν από μία επίθεση, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και άλλοι επτά τραυματίστηκαν.

«Κάθε φορά λέω ότι κάθε λεπτό που ζούμε είναι ευλογία. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να το θεωρώ ως κάτι δεδομένο κάθε αγκαλιά από ένα αγαπημένο πρόσωπο, κάθε χαμόγελο που μοιραζόμαστε με φίλους. Κάθε δευτερόλεπτο είναι ένα δώρο και έχω καταλάβει πόσο ευλογημένη είμαι για κάθε δευτερόλεπτο που ζω» είχε γράψει τότε.

Μερικά λεπτά πριν το τραγικό συμβάν στην αίθουσα κινηματογράφου του Κολοράντο, η Τζέσικα έγραψε στο twitter πως περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της προβολής και απαντώντας σε πειράγματα φίλων της λόγω της καθυστέρησης της έναρξης της ταινίας, έλεγε πως είναι σίγουρη ότι θα τη δεί!

.
 Μάλιστα λίγες ώρες πριν πάει στο σινεμά έγραφε στο twitter πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα έπρεπε να αναγκάσει κάποιον άνδρα να πάνε να δούνε μαζί τη νυχτερινή προβολή του Μπάτμαν, προφανώς επειδή ο σύντροφός της δεν ήθελε να πάνε!!!