12 Ιουλίου 2012

Ο Τσαλίκης ο νέος θεός των αεροψεκασμένων: Έβρισε Γερμανό!

Με Γερμανό τουρίστα έγινε έξαλλος το τέρας εργασίας ο Γιώργος Τσαλίκης (στη φώτο τον βλέπετε να χαλαρώνει στην πισίνα του ξενοδοχείου στη Μήλο), ενώ βρισκόταν στη Μήλο, προκειμένου να ξεσκάσει από το άγχος που του δημιούργησε όλο το χρόνο η βαριά και ανθυγιεινή συμμετοχή του σε πρωινάδικα. Αποτέλεσμα του καβγά όπως τον περιγράφει ο άνθρωπος που έκανε αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ, ήταν να τον... στολίσει από πάνω μέχρι κάτω.

«Και κάτι άσχετο: Σήμερα ένας Γερμανός (παντρεμένος με Ελληνίδα, παρακαλώ), βλέποντας την παρέα μας να περνάει καλά, μας είπε: Βλέπω το διασκεδάζετε ακόμα εδώ στην Ελλάδα. Πίστευα ότι η κρίση θα σας άλλαζε. Είστε αδιόρθωτοι"…», έγραψε στον λογαριαμσό του στο twitter o τραγουδιστής, γλάστρα των πρωινάδικων.

Αυτό το «αδιόρθωτοι» όμως έκανε τον σκληρά εργαζόμενο Γιώργο, πυρ και μανία.

«Θα’ θελες ρε μο**ί να κλαίμε… Ε;;; Μπορεί να κλάψουμε ή να έχουμε κλάψει (για κανα γκομενάκι γιατί λεφτά έχουμε)… Την κ*ύλα να το δείτε, δεν θα σας τη δώσουμε… Αυτά…», συνέχισε ο Γιώργος ανεμίζοντας τη σημαία της Επανάστασης.

Ο Γιώργος που φέτος πήγε πρώτη φορά στη ζωή του διακοπές, μετά από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς στη φάμπρικα των πρωινάδικων, συνεχίζει τις διακοπές του, που ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου στην Κύπρο μετά Μήλο για να ακολουθήσουν μέχρι το Σεπτέμβριο τα γνωστά: Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη πριν οι ναζί τον ξανακλειδώσουν στα κάτεργα των πρωινάδικων από Οκτώβριο