30 Ιουλίου 2012

Αδερφή-κότα «γάζωσε» με σφαίρες δύο νεαρούς γιατί βιντεοσκοπούσαν τη φωτιά στον Βιάννο

«Ανευ προηγουμένου» είναι το περιστατικό που συνέβη τη νύχτα στο Βίαννο την ώρα που η φωτιά έκαιγε ανεξέλεγκτη στην περιοχή. Αγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον δύο φίλων ηλικίας 24 και 35 χρόνων, γαζώνοντάς τους με επτά σφαίρες. Ο λόγος; Εξοργίστηκε γιατί οι δύο νεαροί βιντεοσκοπούσαν την πυρκαγιά.


Ολα έγιναν γύρω στις 3 τη νύχτα. Οι δύο νεαροί που βρέθηκαν στην περιοχή που καιγόταν, είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου και βιντεοσκοπούσαν τη φωτιά.

Σύμφωνα με το prismanews.gr εκείνη την ώρα, σταμάτησε δίπλα τους ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίο άρχισε να τους ζητά εξηγήσεις και να απαιτεί να σταματήσουν τη βιντεοσκόπηση. «Η φωτιά καίει την περιουσία μου και εσείς παίζεται με τον πόνο μου», φέρεται να τους είπε, ζητώντας να σταματήσουν να «τραβούν».

Οι δύο φίλοι του είπαν πως δεν κάνουν κάτι κακό, απάντηση, που, όμως, προκάλεσε την ακραία εκδήλωση του άγνωστου οδηγού του τζιπ, ο οποίος, χωρίς κανέναν δισταγμό έβγαλε το όπλο του και «γάζωσε» τους νεαρούς.

Εξι από τις σφαίρες βρήκαν τον 24χρονο σε διάφορα σημεία του σώματός του και μία τον 35χρονο στο πόδι. Και οι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο με το πρώτο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τον δεύτερο πιο ελαφρά.