09 Ιουλίου 2012

«Τραμπουκισμοί» Μουρίνιο σε αεροπλάνο... λένε Καταλανοί

Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο Καταλανών, ο Ζοσέ Μουρίνιο τους έκανε φραστική επίθεση σε αεροπλάνο που ξεκίνησε από τη Λισαβόνα. Στην Ισπανία επέστρεψε ο Ζοσέ Μουρίνιο από τις διακοπές του στην πατρίδα του για να ξεκινήσει την προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν.
Βέβαια, το ταξίδι του είχε αρκετά επεισόδια όπως αναφέρουν δύο Καταλανοί που ήταν στο ίδιο αεροπλάνο με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Σύμφωνα πάντα με τις δικές τους μαρτυρίες, η Άννα, οπαδός της Μπαρτσελόνα συνάντησε τον Special One στο αεροπλάνο και χαριτολογώντας του είπε: «Forza Barca» χωρίς να πάρει απάντηση από τον έμπειρο τεχνικό. Εκείνη την ώρα όμως, η γυναίκα του Ζοσέ Μουρίνο απάντησε: «Θέλουμε να μας σέβεσαι. Είμαστε σε οικογενειακό ταξίδι», με την Άννα με απολογητικό ύφος να τονίζει πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.
«Στην Ισπανία ήδη ξέρουμε ότι το λάθος δεν είναι ποτέ δικό του, πάντα είναι των υπόλοιπων», είπε η Άννα, κάτι που εξόργισε τον Πορτογάλο τεχνικό. «Ο Μουρίνιο άρχισε να με προσβάλλει και να φωνάζει μέσα στον κόσμο πράγματα όπως 'είσαι μία πουτ…, γουρούνα του κώλ…' κολλητά στο πρόσωπό μου. Μου είπε ότι δεν με χτυπάει και δεν με σκοτώνει επι τόπου επειδή δεν ήμουν άντρας», συνέχισε η μαρτυρία της Άννα.
Το συγκεκριμένο συμβάν δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάπου αλλού, με τον Ζοσέ Μουρίνιο ή τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην διαψεύδουν τις συγκεκριμένες κατηγορίες.