Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Διακοπές σε κατασκηνώσεις χλιδής με τα λεφτά του δημοσίουΣε κατασκήνωση για κροίσους στέλνουν τα παιδιά τους οι εργαζόμενοι στη δημόσια διοίκηση ΤΕΟ Α.Ε (Ανώνυμη Εταιρία Εκμετάλλευσης και Διαχείρισης Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων Α.Ε) αφού ούτε λίγο ούτε πολύ κάθε παιδί φαίνεται να επιχορηγείται ετησίως από 8.000 έως 12.500 ευρώ.

Την ίδια στιγμή που ο μεροκαματιάρης ζορίζεται οικονομικά προκειμένου να βρεθούν τα 11, 7 δις κάποιοι άλλοι κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Ρακιντζής, η ΤΕΟ ΑΕ, που εμφανίζει ως κύριο μέτοχο το ελληνικό δημόσιο, παρέχει υψηλών προδιαγραφών διακοπές στα παιδιά των εργαζομένών της στις κατασκηνώσεις της Μαλακάσας.

Σύμφωνα με την έκθεση η ΤΕΟ ΑΕ επιχορηγεί τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Τα ποσά που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια... αστρονομικά!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της RealNews, περισσότερα από 630.000 δόθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια από την εταιρία ως επιχορήγηση. Για το έτος 2009 εγκρίθηκαν 250.000 ευρώ, για το 2010 180.000 ευρώ και για το 2011 200.000 ευρώ.

Και όλα αυτά εν καιρώ κρίσης!


Την ίδια στιγμή που κάποιες κατασκηνώσεις παίρνουν τρελές επιχορηγήσεις, πληθαίνουν οι καταγγελίες προς τους επιθεωρητές από άλλες κατασκηνώσεις που παραμένουν αναξιοποίητες.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των κατασκηνώσεων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που διαθέτουν μόνιμο προσωπικό και προϋπολογισμό, εντούτοις δεν καλύπτουν το σύνολο των θέσεων, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες.

3 σχόλια:

 1. Ακούστε ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ για να τελειώνει το θέμα..

  Με το να αναρτάτε δημοσιεύσεις που σκοπό έχουνε να στρέφουν την μια εργατική τάξη έναντι της άλλης δεν θα πετύχετε τον σκοπό σας..

  Καλά κάνουνε και έχουνε κατασκηνώσεις.

  Κι εσύ που σε γαμάνε στα everest όλη μέρα θα ήθελες να είχες μπεί στο Δημόσιο αλλά δεν είχες βύσμα.

  Οπότε φέρε μου έναν καφέ και γρήγορα..

  ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εργάτες οι κηφήνες του Δημοσίου; Το καλύτερο και συντομότερο ανέκδοτο που έχω ακούσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να απολυθούν οι μισοί Δημόσιοι Υπάλληλοι για να δούνε οι Έλληνες μια άσπρη μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή