11 Ιουλίου 2012

Γάλλος βούτηξε στο κενό από ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας – Δεν ήθελε να πληρώσει το ξενοδοχείο

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας, με 28χρονο Γάλλο να κάνει βουτιά θανάτου από την ταράτσα πολυκατοικίας.

Ο 28χρονος Γάλλος υπήκοος διέμενε τις τελευταίες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο. Όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου τον αναζήτησε για να πληρώσει, εκείνος εξαφανίστηκε. Από την Τρίτη, τον αναζητούσαν, αλλά ο άνδρας είχε φύγει από το δωμάτιο του.


Το βράδυ της ίδιας μέρας τον εντόπισαν την περιοχή της Παιανίας, να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και να χτυπά τα κουδούνια των σπιτιών. Για να τον προστατέψει, η αστυνομία τον οδήγησε στο τμήμα. Εκεί, ο νεαρός φώναζε «δε θα πληρώσω, δεν έχω λεφτά».

Το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί τον πήραν με ένα περιπολικό για να τον μεταφέρουν στο γαλλικό προξενείο. Ξαφνικά όμως, άνοιξε την πόρτα και το «έσκασε».
Μπήκε σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Αρτεμισίου. Καθώς οι ταράτσες των πολυκατοικιών συγκοινωνούν, ο Γάλλος κατάφερε περνώντας από τη μια στην άλλη να φτάσει σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Έβρου και Καισαρείας.

Για να περάσει στην επόμενη ταράτσα, καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, έπρεπε να κάνει άλμα επτά μέτρων. Ανάμεσα στις δυο ταράτσες, υπήρχε ένα καλώδιο της ΔΕΗ. Πίστεψε ότι δεν είχε ρεύμα και αποφάσισε να κρεμαστεί σε αυτό για να μπορέσει να περάσει. Το καλώδιο όμως είχε κανονικά ρεύμα. Μόλις το ακούμπησε, έπαθε ηλεκτροπληξία κι έπεσε στο κενό.