09 Ιουλίου 2012

Τα βρήκαν εξωδικαστικώς Χόλμς-Κρούζ

Σε συμφωνία για το πολύκροτο διαζύγιό τους κατέληξαν τελικά ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς, δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των δύο πλευρών , το διάσημο ζευγάρι του Χόλλυγουντ τα «βρήκε» εκτός δικαστηρίων προκειμένου να αποφύγουν μια μακρόχρονη και δαπανηρή δικαστική διαμάχη .


Οι εκπρόσωποι και οι δικηγόροι τους απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τις προθέσεις και τις απαιτήσεις της Κέητι Χόλμς αλλά έδωσαν στη δημοσιότητα μια κοινή δήλωση των δύο ηθοποιών στην οποία αναφέρουν ότι "συνεργάζονται" για να διασφαλίσουν το συμφέρον της κόρης τους.

Οι δικηγόροι δεν διευκρίνισαν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας όμως, σύμφωνα όμως με τοPeople.com, η Χολμς θα έχει την πλήρη κηδεμονία της Σούρι ενώ ο Κρουζ θα έχει το δικαίωμα να βλέπει συχνά την κόρη του.

Και έτσι, δεν θα μάθουμε ποτέ τις ζουμερές λεπτομέρειες που θα ακουγόταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, κατά πόσον η Σαϊεντολογία – οπαδός της οποίας είναι ο διάσημος γόης του Χόλλυγουντ – επηρέασε τις σχέσεις του ζευγαριού και , κυρίως, με ποιον τρόπο!