03 Ιουλίου 2012

ΕΥΤΥΧΩΣ!! Δεν δέχθηκε συμβιβασμό με τον παχύδερμο υβριστή του Καραμανλή ο Ζαχόπουλος

[Έτσι! Γιατί αυτοί οι ρουφιάνοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια αλλά μόνο από JUMBO όπως λέει και η διαφήμιση...]
 
Δεν έγινε δεκτή η εισαγγελική πρόταση για συμβιβασμό των δύο πλευρών στην υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του πρώην γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου.

Ο πολιτικώς ενάγων Χρήστος Ζαχόπουλος δήλωσε στο δικαστήριο ότι...εκτιμά την πρόταση του εισαγγελέα «να βρεθεί αμοιβαία λύση με όρους αποκατάστασης του ονόματος του, αλλά και της Δικαιοσύνης», αλλά διατύπωσε την επιθυμία του να προχωρήσει η διαδικασία, ενώ έκανε αναφορά σε «παιχνίδια αναβολών ή διακοπών, προς άγραν εντυπώσεων».

Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του δικαστηρίου [Προσβλήθηκε ο ΠΑΣΟΚος δικαστής που ήθελε τον συμβιβασμό και γι αυτό, όπως θα διαβάσετε παρακάτω,... έδωσε νέα αναβολή στη δίκη!!!]. «Το δικαστήριο δεν επιτρέπει να παίζονται παιχνίδια. Δεν είπε κανείς ότι η υπόθεση δεν θα ερευνηθεί. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και το δικαστήριο θα συνεκτιμήσει κάποιες καταθέσεις. Αυτό να το γνωρίζετε οι πάντες. Δεν θ' αφήσει το δικαστήριο το ρόλο του στους διαδίκους» είπε ο πρόεδρος της έδρας, ενώ επίσης ενοχλημένος από την λέξη «παιχνίδια» δήλωσε και ο εισαγγελέας [...ο οποίος και είχε προτείνει τον συμβιβασμό!!].

Οι συνήγοροι υπεράσπισης είπαν στο δικαστήριο ότι ο γιος του Χρ. Ζαχόπουλου τους ζήτησε, το περασμένο Σάββατο, να συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση, ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω υποχρεώσεων των δικηγόρων και έτσι ζήτησαν νέα διακοπή της διαδικασίας, προκειμένου να μεταβούν στη συμπρωτεύουσα εντός των επόμενων ημερών.

Το δικαστήριο αρνήθηκε νέα διακοπή της διαδικασίας, καθώς έκρινε ότι είχε δοθεί ήδη αρκετός χρόνος για το θέμα του συμβιβασμού.

Η δίκη, ωστόσο, διακόπηκε για τη Δευτέρα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ο συνήγορος υπεράσπισης του Θ. Αναστασιάδη.
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ