04 Ιουλίου 2012

Βρέθηκε ο θηλυκός Παυλόπουλος – Απλά κοιτούσε τον λιπόθυμο διπλανό της [βίντεο]

Κίνημα απραξίας όταν προκύπτει οποιουδήποτε είδους κρίση στα τηλεοπτικά πάνελ φαίνεται πως ξεκίνησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, το οποίο μάλιστα έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα κι έχει φτάσει μέχρι την Αυστραλία.

Η Σοφί Μιραμπέλα, βουλευτής των Φιλελεύθερων ήταν καλεσμένη σε ζωντανή εκπομπή του αυστραλιανού δικτύου ABC και δίπλα της καθόταν ο διευθυντής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης GetUp!, Σιμόν Σέιχ.

Λίγο μετά την έναρξη κι ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Σέιχ λιποθύμησε και έπεσε με το κεφάλι στο τραπέζι μπροστά του, παραμένοντας ακίνητος. Η βουλευτής, αντί να βοηθήσει, έκανε απλώς λίγο πίσω την καρέκλα της και τον κοιτούσε.

Τελικά, εκείνος που ανέλαβε δράση ήταν ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής, Γκρεγκ Κόμπετ, ο οποίος επεσήμανε ότι ο άνδρας δεν ήταν καλά και ζήτησε τη βοήθεια της παραγωγής, άνδρες της οποίας μετέφεραν τελικά το Σέιχ σε κοντινό νοσοκομείο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα ο ίδιος, διαβεβαίωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και η λιποθυμία οφείλεται σε μια γρίπη που πέρασε πρόσφατα.

Πάντως, η δικαιολογία της Μιραμπέλα ήταν καλύτερη από του Πάκη, καθώς όπως υποστήριξε απαντώντας στις δεκάδες άσχημες κριτικές που δέχτηκε, δεν βοήθησε καθόλου γιατί έπαθε σοκ και νόμιζε ότι ο άνδρας τής έκανε πλάκα.