29 Ιουλίου 2012

Επώνυμο μήνυμα facebook στον λεβέντη Τατσόπουλο που δεν είχε τα μπαλάκια να απαντήσει

"Καλές και Κακές Μαριονέτες" μία φράση που ακούστηκε από εσάς στη σειρά για το 1821 ... μιλώντας σχετικά με την Ελληνοτουρκική διαμάχη ... και μπορώ να πω ότι συμφωνώ στο 100% .

Δεν πιστεύετε ότι πρέπει κάποτε να βάλουμε στο κάδρο ... τον "master of the puppets" που κανείς δεν τόλμησε ποτέ να ονομάσει στα μεγάλα ΜΜΕ;


Γιατί άραγε αρκέστηκαν να αναφέρουν τον Κόχραν του οποίου το όνομα συνδέεται με ΠΟΛΥ σημαντικότερα γεγονότα που αφορούν την παγκόσμια οικονομία και αρκέστηκαν να τον "συγχωρέσουν" για το ότι δήθεν ήθελε να κάνει τον ναυπηγό ενώ ήταν ναυτικός.
Εκεί ήταν το πρόβλημα δηλαδή ;

Γιατί απέφυγαν την ουσία που ήταν ότι ο Κόχραν ήταν επιλογή και υπάλληλος των δανειστών και επιβεβλημένος από τους όρους του εικονικού δανείου που λάβαμε;

Γιατί δεν τόλμησαν να πουν ότι ήταν προσχεδιασμένο να μην παραλάβουμε ούτε τα χρήματα του δανείου ούτε τα πλοία για τα οποία πάρθηκε το δάνειο όπως κι έγινε με τα υποβρύχια του Άκη που εξοφλήθηκαν (!) πριν παραλειφθούν.

Τέλος μία εκτίμηση σχετικά με την επίθεση που δεχτήκατε που αφορούσε τον Κολοκοτρώνη.

Δεν πρέπει να τα βάζετε με τον κοσμάκη που μεγάλωσε μέσα από την μυθιστορηματική εξιστόρηση του παρελθόντος που του επιβλήθηκε από το ίδιο το σύστημα, από τους εμπνευστές της δημιουργίας αυτής της χώρας.

Οι νέες γενιές γαλουχήθηκαν με αυτά τα παραμύθια αλλά ξέρετε ότι τα τζάκια και τα συμφέροντα που κάνουν κουμάντο από το 1821 ευθύνονται για την πλάνη. Δεν έχει νόημα να τα βάζετε με τα θύματα της πλάνης αλλά με τους θύτες. Αυτό θα το εκτιμούσαν πολλοί περισσότεροι.
Επιπλέον παρόλο που βρήκα εμπνευσμένη την ατάκα για τον αρραβώνα...και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσατε αρκετά σκεπτόμενος τον εκνευρισμό που προκαλέσατε στους ονειροπαρμένους οπαδούς του Κολοκοτρώνη ...παρόλα αυτά ... δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν μυθικό πρόσωπο αλλά υπαρκτό και με ζωντανούς απογόνους που κινούνται ανάμεσά μας. Ασχέτως με το αν όντως αξίζει έστω και μια δεκάρα ο Κολοκοτρώνης , οι απόγονοί του είναι παρόντες και λογικά θα θίγονται. Φανταστείτε να έλεγε κάποιος διάσημος κάτι αντίστοιχο για τον προπάππου σας .Το άξιζε ή δεν το άξιζε ... θα ήταν άκομψο και θα σας πλήγωνε.

Όπως και να έχει ... μην ξεχνάτε ότι όλες αυτές οι "ορδές" των Ελληναράδων είναι προϊόντα των ίδιων κέντρων που τώρα προωθούν τις "ανάποδες" ιδέες λόγω επίτευξης των στόχων τους.

Άλλες ήταν οι ανάγκες των επικυρίαρχων το 1950 με αποτέλεσμα να βλέπουμε τους αριστερούς στην εξορία... κι άλλες είναι οι ανάγκες τους σήμερα, χωρίς ανατολικό μπλοκ και με επιταχυνόμενη παγκοσμιοποίηση και ομογενοποίηση των λαών.

Κίσινγκερ και Μπρζεζίνσκι τότε ... Κίσινγκερ και Μπρζεζίσνκι σήμερα.

Απλά σήμερα τα δολάρια ... δεν πέφτουν στους εθνικόφρονες για να επιταχυνθεί η πτώση του ανατολικού μπλοκ αλλά στους διεθνιστές διότι άλλαξαν τα δεδομένα στην περιοχή.

Ας ελπίσουμε ότι οι διεθνιστές θα καταλάβουν ότι αυτή η ξαφνική μεταφορά τους από τη Γιάρο σε όλες τις κορυφαίες θέσεις της εκπαίδευσης, των ΜΜΕ , και της πολιτικής ... δεν είναι σημείο των καιρών αλλά καλοσχεδιασμένη και ΜΗ ΦΥΣΙΚΗ εξέλιξη. Απλά το σύστημα στην Ελλάδα χρειάζεται διεθνισμό αλλά στην Χιλή ήθελε δικτάτορα και στη Νορβηγία φιλοισραηλινό εθνικιστή (!) για να μπουν όλα στην επιθυμητή τάξη.


Μην ξεχνάτε ότι η Χούντα ήταν που επέβαλλε στους Πομάκους να μιλούν Τουρκικά ... κι αυτό δεν θα το περίμενε κανείς από μία "εθνικιστική" ηγεσία. Η δικαιολογία ήταν η δημιουργία καλών σχεσεων με την Τουρκία εντός ΝΑΤΟ... και 6 χρόνια μετά έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Είναι πολύ εύκολο ο αριστερός να γίνει φασίστας και ο φασίστας ...αριστερός ...αρκεί να το απαιτήσει ο master of the puppets.

Να είστε καλά κι αν πραγματικά έχετε σκοπό την ανατροπή μην ασχολείστε με τις παρενέργειες του κακού αλλά με τη ρίζα του κακού και θα αποκτήσετε οπαδούς κι έξω από το target group που ίσως στοχεύετε αποφεύγοντας συγκεκριμένη θεματολογία.

http://taxalia.blogspot.com/2012/07/facebook_29.html