18 Ιουλίου 2012

Ο Jon Bon Jovi στην Κεφαλονιά για διακοπές

Παρέλαση από celebrities και φέτος στα ελληνικά νησιά. Μετά τον Robert De Nirο (που πήγε στη Σαντορίνη) και τον John Travolta (που προτίμησε τη Μύκονο), ο Jon Bon Jovi επέλεξε για τις διακοπές του την καταπράσινη Κεφαλονιά.
Στην πανέμορφη Κεφαλονιά επέλεξε να περάσει λίγες μέρες από τις διακοπές του ο 50χρονος ροκ σταρ Jon Bon Jovi, που δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας.


  Σύμφωνα με το Kefalonia Τoday ο Bon Jovi πέρασε πολύ όμορφα μαζί με την οικογένειά του και δεν δυσαρέστησε κανέναν από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού που του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.


  Και βέβαια δεν παρέλειψε να δοκιμάσει την κουζίνα της ξακουστής Τασίας, που διατηρεί το ομώνυμο εστιατόριο στο Φισκάρδο, όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, στο νέο τεύχος του, στο οποίο δημοσιεύονται και σχετικές φωτογραφίες.


  Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Kefalonia Today, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στο πολυτελές yacht “C2″ σημαίας Cayman Islands, μήκους 79 μέτρων, το οποίο βρισκόταν στα νερά της Κέρκυρας τις προηγούμενες μέρες.
Πηγή: Περιοδικό Hello, Kefalonia Today