21 Ιουλίου 2012

O Γαλιφιανάκης στην Τσέλσι

Δύο ξεχωριστούς επισκέπτες είχε η αποστολή της Τσέλσι στο Σιάτλ, με τους Γουίλ Φέρελ και Ζακ Γαλυφιανάκη να εμφανίζονται στο ξενοδοχείο των "μπλε" και να "παρουσιάζονται" με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι έγιναν διάσημοι για τους ρόλους τους στις ταινίες "Αnchorman" και "Hangover" αντίστοιχα (ο Γαλυφιανάκης είναι μάλιστα ελληνικής καταγωγής), επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στο Σιάτλ και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Φρανκ Λάμπαρντ, Πετρ Τσεχ και Πάουλο Φερέιρα.
Η τριπλέτα της Τσέλσι δεν άφησε μάλιστα καθόλου παραπονεμένους τους δύο Αμερικανούς ηθοποιούς (ο Φέρελ είναι δηλωμένος φαν των Λονδρέζων και έχει βρεθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ) καθώς τους έκαναν δώρο δύο φανέλες της ομάδας, υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες και με τα ονόματα των Φέρελ και Γαλυφιανάκη στην πλάτη.

Όσο για το δώρο που έδωσαν ως απάντηση οι δύο ηθοποιοί, αυτό ήταν ένα υπογεγραμμένο κράνος των St. Louis Rams, ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου που έχει έδρα το Μιζούρι.