16 Ιουλίου 2012

Αυτός ο ξεφτιλισμένος ακόμα να παραιτηθεί: Κέρασε και τον εαυτόν του μια Plasma 3D τηλεόραση, εκτός από το iPhone στη Δραγούμη!

[Της πουτάνας γίνεται!! Όλοι τρώνε από όπου βρούνε και το χειρότερο είναι ότι δεν λειτουργεί μηχανισμός να τους ξεσκίζει! Εμείς πρέπει να περιμένουμε να παραιτηθεί το γαϊδούρι και ενδεχομένως να πληρώσει από την τσέπη του το λογαριασμό (σιγά μην πληρώσει αλλά λέμε τώρα...) ή θα βρεθεί κανας εισαγγελέας (μήπως να πάρει τηλέφωνο ο Δελατόλας) να τον χώσει μέσα για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος; Καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν σώνει και καλά δημόσια παιδεία... για να τρώνε από παντού και όταν αποκαλυφθούν να σκέφτονται: Έλα μωρέ, σε 2-3 μέρες θα έχει ξαχαστεί και κανείς δεν θα με ενοχλήσει]

Εμβρόντητη είναι η κοινή γνώμη αλλά και η ακαδημαϊκή κοινότητα από τις χτεσινές αποκαλύψεις για το πανάκριβο iPhone που έκανε δωράκι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, στην Ναταλία Δραγούμη. Επιπλέον, όμως ο ανοιχτοχέρης αντιπρύτανης παρήγγειλε για τον εαυτό του και μια 40άρα ψηφιακή τηλεόραση μαζί με DVD player χρεώνοντας τα και πάλι στις...λειτουργικές ανάγκες του Αριστοτελείου.

Ειδικότερα σύμφωνα με τιμολόγιο-δελτίο αποστολής του καταστήματος Λογότυπος, με αριθμό 667, φαίνεται ότι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, κ. Παντής, λίγες μέρες μετά το iPhone-δωράκι στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου 2012 (αυτή είναι η ημερομηνία του τιμολογίου) παρέλαβε μια πανάκριβη τηλεόραση τεχνολογίας LED 3D 40 ιντσών καθώς και ένα DVD player, αμφότερα της εταρείας Samsung. H συνολική αξία της αγοράς ήταν 837,24 ευρώ, το τιμολόγιο κόπηκε στον κωδικό του ΑΠΘ με επωνυμία «ΑΠΘ-Λειτουργικές ανάγκες» αλλά όπως γράφει στις παρατηρήσεις, η παραλαβή έγινε στο σπίτι του αντιπρύτανη στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το τιμολόγιο: