Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Γιουνκέρ προς Σαμαρά: Αντώνη μην αφήσεις τους ΜΑΛΑΚ@@ να κόψουν 14 ευρώ από τους χαμηλοσυνταξιούχους που έχουν υποφέρει αρκετά (βίντεο)Δύο ήταν τα σημαντικά θέματα που έδωσε ο Γιούνκερ πριν από λίγο:

1. Ότι υπάρχει περίπτωση επιμήκυνσης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής δηλ. να πέσει το έλλειμμα κάτω του 3% και
2. Ότι κατά την άποψή του οι χαμηλόμισθοι έχουν υποφέρει αρκετά και προσωπική του συμβουλή είναι να μην επιβαρυνθούν άλλο (μετά το 10' του βίντεο) πχ. οι συνταξιούχοι των 700 ευρώ από τους οποίους κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ σκέφτονται να κόψουν 14 ευρώ με τα οποία θα σώσουν τους φοροφυγάδες για τους οποίους δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τους Στουρνάρες και Σταϊκούρες. Και σίγουρα κανένας συνταξιούχος δεν θα πεθάνει αν χάσει 14 ευρώ...
αλλά ρε πούστη μου τόση ξεφτίλα πια;;; Κόψε αντί για 15%,20% από τον πούστη το ΔΕΗτζή που παίρνει 2.500 επειδή ξυνότανε 30 χρόνια και μην τα κόψεις από τον οικοδόμο


"Η επιμήκυνση θα εξαρτηθεί μέσα από τα ευρήματα της έκθεση της τρόικας. Τα δημοσιονομικά ευρήματα θα πρέπει να είναι αξιόπιστα. Η Ελλάδα χρειάζεται να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις" διαμήνυσε ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ μετά τη συνάντησή που είχε με τον πρωθυπουργό Aντώνη Σαμαρά.

Όπως ανέφερε, η περαιτέρω δημοσιονομική εξυγίανση της Ελλάδας είναι κεφαλαιώδους σημασίας, κάνοντας λόγο για "τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα".

Σύμφωνα με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, η Ελλάδα εχει καταβάλει μια τεραστία προσπάθεια σε επίπεδο δημοσιονομικού ελλείμματος και από πλευράς των εργασιακών μεταρρυθμίσεων, αλλά πρέπει να αναληφθούν προσπάθειες στο σκέλος των ιδιωτικοποιήσεων και στα κλειστά επαγγέλματα.

'Ολες οι φράσεις-αλληλεγγύης του επικεφαλής του eurogorup, προς την Ελλάδα


Οι φωνές από το εξωτερικό που ζητάνε μια πιο επιεική στάση απέναντι στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, όσο πάνε και πληθαίνουν. Σε αυτές ήρθε να προστεθεί και η σημερινή παρουσία του επικεφαλής του eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος εμφανίστηκε πιο φιλικός από ποτέ απέναντι στην Ελλάδα και αυτό αποτυπώθηκε σε φράσεις-κλειδιά

-Δεν ήρθα για να κάνω υποδείξεις στην ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό

-Οι Έλληνες είναι ένας περήφανος λαός που ήδη έχει πετύχει πολλά

-Δεν μπορεί να κατανοήσει κανείς την Ευρώπη σήμερα, χωρίς τη συμβολή της Ελλάδας στην Ευρώπη

-Μπορεί να μην αρέσουν αυτά που λέω σε ορισμένους εκτός Ελλάδος, αλλά εγώ θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό της Ελλάδας

-Αγαπώ την Ελλάδα και έρχομαι σαν φίλος της

-Έκανε λόγο για κουράγιο έντιμων ελλήνων πολιτών

-Ζήτησε να σιωπήσουν όσοι μιλούν για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ καθώς αν δεν μιλούσαν τα πράγματα μπορεί να ήταν ήδη καλύτερα...4 σχόλια:

 1. @22 Αυγούστου 2012 9:25 μ.μ.
  @22 Αυγούστου 2012 10:25 μ.μ.
  paparapapaparaparapapaparapaparapapaparaparapaparaparapara
  are sikoklotsa ke sikobara pou theloune kapia eki sto ELLADA !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχουν κάνει οι Δεητζίδες και τα έχετε μαζί τους. Αυτοί είχαν δικό τους ασφαλιστικό ταμείο που πρώτος έβαλε χέρι ο δρακουμέλ και μετά ακολούθησαν οι υπόλοιποι. γνωρίζω ότι τους γινόταν μεγάλες κρατήσεις γι'αυτό, αλλά το ρεζουμέ είναι αλλού ότι έχουν μεγάλο ποσοστό θνησημότητας από τον καρκίνο 7στους 10 και μιλώ για τους τεχνικούς της ΔΕΗ. Λοιπόν μην βαράτε χωρίς να ξέρετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. λέγομαι χαραλαμπάκης και ειμαι ο dexiextrem τα έχω αρπάξει απο το σαμαρέικο για να γράφω ότι μου πουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε βλάκα Μπενή πάλι μαλακίες λες; Για τον ξάδερφο του Καμμένου έχεις να μας πεις κάτι; Πες μας σε έτσουξε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή