02 Αυγούστου 2012

Ρέθυμνο: 32χρονος βιντεοσκοπούσε γυναίκες στις τουαλέτες

Μία ακόμη υπόθεση που προκαλεί αναβρασμό στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες με την σύλληψη ενός 32χρονου λογιστή ο οποίος είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στις τουαλέτες καταστημάτων διασκέδασης καταγράφοντας τις ιδιωτικές στιγμές γυναικών και ανήλικων κοριτσιών!

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετιλύχθηκε όταν η ιδιοκτήτρια καταστήματος που σύχναζε ως θαμώνας αντιλήφθηκε τη δράση του καθώς τον εντόπισε να τοποθετεί στις τουαλέτες μια μικροκάμερα. Η γυναίκα φαίνεται πως ενημέρωσε και τους ιδιοκτήτες άλλων καταστημάτων της περιοχής στα οποία σύχναζε ο 32χρονος ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ρεθεμνιώτικα Νέα ο 32χρονος συνελήφθη χτες το απόγευμα ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το γραφείο του εντοπίστηκε ψηφιακό υλικό που είχε ληφθεί απο τις τουαλέτες διαφόρων καταστημάτων αναψυχής της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας βρέθηκαν τουλάχιστον 30 βίντεο στο υλικό των οποίων υπήρχαν γυναίκες και νεαρά κορίτσια που είχε βιντεοσκοπήσει σε ιδιωτικές τους στιγμές.

Επίσης εντοπίστηκαν και βίντεο όπου καταγράφονται ιδιωτικές στιγμές του 32χρονου με διάφορες γυναίκες που δεν αποκλείεται να είχε ληφθεί εν αγνοία τους.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή: Prismanews.gr