24 Αυγούστου 2012

Μάχη στήθος με στήθος Bild-Τραγκαίων... για το ποιος είναι πιο μαλάκ@@

[Πέρασε τον Τράγκα σε μαλακ@@ το άρθρο της Bild που ζητάει από τον Σαμαρά να υπογράψει ότι θα επιστρέψει τα λεφτά των γερμανών φορολογούμενων με τους τόκους των τόκων και εν ανάγκη πουλώντας ακατοίκητα νησιά... έχετε χάρη που ο τράγκας εδώ και δύο μήνες είναι διακοπές, αλλά σε λίγο που θα επιστρέψει θα σας βάλει στη θέση σας...]

Η γνωστή Bild συνεχίζει ακάθεκτη να συναγωνίζεται σε προκλήσεις τους ηλίθιους και σήμερα έβαλε στο στόχαστρο της τον Ελληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η εφημερίδα έφτιαξε μια εγγυητική επιστολή με αρχαιοελληνική γραμματοσειρά και βάζοντας ως πλαίσιο τον μαίανδρο, του ζητάει να την υπογράψει.

Η εφημερίδα που δεν σταμάτησε καθ' όλη της διάρκεια της κρίσης να προκαλεί τη χώρα μας κινούμενη στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τράγκα ή τους Αεροψεκασμένους, σήμερα αποφάσισε να εξευτελίσει τον Ελληνα πρωθυπουργό, με αφορμή την προσωπική υπόσχεση και εγγύηση που έδωσε ο κ.Σαμαράς σε συνεντεύξεις του σε γερμανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τα δανεικά.

Το δημοσίευμα στον τίτλο λέει «Κύριε Σαμαρά το θέλουμε υπογεγραμμένο» και στη συνέχεια αναγράφονται οι όροι, τους οποίους θα πρέπει να τηρήσει ο πρωθυπουργός της χώρας. Συγκεκριμένα αναφέρει:
  • «Από την οικονομική βοήθεια για τη χώρα μου, δεν θα προκληθεί στο Γερμανό φορολογούμενο καμία ζημιά»
  • «Η Ελλάδα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Συμπεριλαμβάνεται η πώληση των ακατοίκητων νησιών εάν είναι απαραίτητο»
  • «Η Ελλάδα θα αποληρώσει όλα τα χρέη της στο κατάλληλο χρόνο με τους τόκους ανατοκισμού»