Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Απάντηση για γέλια από την ΕΡΤ για την απονομή του Βασιλιά ΚωσταντίνουΗ ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την απονομή του Παύλου Κοντίδη από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο!

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την απονομή στον πρώτο Κύπριο Ολυμπιονίκη, τον οποίο έστεψε ο τέως Βασιλίας, Κωνσταντίνος, όπως γράψαμε πριν μέρες... Πολλοί είπαν πως έγινε λόγο της παρουσίας του τέως Βασιλία, Κωσταντίνου και μάλλον επιβεβαιώνονται από την απάντηση της ΕΡΤ!

Η απάντηση που έδωσε η ΕΡΤ και την εκθέτει είναι βέβαια τελείως διαφορετική...Το zappIT επικοινώνησε με τον κ. Χατζηγεωργίου, Διευθυντή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ. " Η απονομή δεν υπήρχε στο multilateral feed που παίρνει η EΡΤ. Το αγώνισμα της ιστιοπλοΐας τελείωνε στις 18:00 ενώ η απονομή έγινε αργότερα.Το κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ είχε δική του παραγωγή , για αυτό συνδέθηκε ζωντανά και είχε τα δικά του πλάνα. Η παρουσία του τέως Βασιλιά, Κωσταντίνου δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν "

Φυσικά και η απάντηση είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, μιας και το ότι ο Έλληνας Κύπριος Κοντίδης θα έπαιρνε το αργυρό μετάλλιο, ήταν γνωστό 2-3 μέρες πριν την απονομή. Οπότε αν ήθελαν να δείξουν το πρώτο μετάλλιο που έπαιρνε η Κύπρος σε Ολυμπιακούς θα έπρεπε να είχαν προνοήσει και θα μπορούσαν να πάρουν εικόνα από το ΡΙΚ...

Αυτό όμως που τους εμπόδισε να προνοήσουν είναι ότι επίσης μέρες πριν ήταν γνωστό ότι την απονομή θα την έκανε ο Κων/νος...

4 σχόλια:

 1. Αν δεν προλαβαν το ζωντανο θα μπορουσαν να το δειξουν μαγνητοσκοπημενο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Βασιληάς τους είναι σαν την καρφίτσα στο μάτι. Γιατί δεν έκλεψε. Και ούτε ήξερε να τρώει, όπως κάνουν οι πολιτικοί των μιζοκομάτων με το ξένο τους το σόι (που έχουν οι περισσότεροι).
  Πρέπει της αμύνης τα παιδιά, να ξαναφέρουν τον βασιληά που δεν έπαιρνε μίζες. Και που ως ανώτατος άρχοντας, ήταν υγιής και δεν έπασχε από αλτσχαϊμερ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και που φυσικά ισχύς του ήταν η αγάπη του λαού και όχι των τραπεζών. Γι' αυτό και μπορούσε και κυκλοφορούσε άφοβα και χωρίς να έχει να ντραπεί, ανάμεσα στον φτωχό κοσμάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή