10 Αυγούστου 2012

Κωνσταντινόπουλος για διορισμό κόρης Πολύδωρα: Ας δώσει ένα τέλος ο Μεϊμαράκης

[Υπομονή Βύρωνα... ήδη πολλοί το ξέχασαν... τη Δευτέρα δεν θα το θυμάται κανείς]


«Σε πλήρη αναντιστοιχία με αυτά που περνά η χώρα» βρίσκεται κατά τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, η κίνηση του πρώην υπουργού, Βύρωνα Πολύδωρα, να διορίσει την κόρη του στη Βουλή. Μάλιστα, καλεί μέσω Twitter, τον νυν πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να «βάλει ένα τέλος».


Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο Twitter: «Ας δώσει ένα τέλος ο πρόεδρος της Βουλής... Είναι σε πλήρη αναντιστοιχία τέτοιες πρακτικές με αυτό που περνάει η χώρα! Η καθυστέρηση προκαλεί»

Την αποκάλυψη της πρωτοφανούς αυτής ενέργειας εκ μέρους του κ. Πολύδωρα (να διορίσει την κόρη του στη Βουλή την ημέρα που έγινε πρόεδρος του Σώματος) είχε κάνει η εφημερίδα τα Νέα προ ημερών και από τότε ο βουλευτής είχε, μέσω διαρροών, υπερασπιστεί την κίνησή του. Η απάντησή του ήταν ότι είχε κάθε δικαίωμα να διορίσει την κόρη του και ότι με τον διορισμό αυτό είχε καλυφθεί μόνο μια από τις έξι θέσεις μετακλητών υπαλλήλων που προβλέπονται. Mάλιστα με το θέμα ασχολήθηκε ακόμη και το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters.