Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Συνεχίζουν τα ζώα οι δεξιοί να βολεύουν τους ΠΑΣΟΚους...Μια χαρά βολεύεται το σύστημα του Παπανδρέου και των «κηπουρών» του τύπου Μόσιαλου στο υπουργείο του Αντώνη Μανιτάκη.

Μετά την πλαισίωση των τομέων επικοινωνίας και του πολιτικού του γραφείου με στελέχη του πρώην πρωθυπουργού, ο καθηγητής επέλεξε να διορίσει γενικό γραμματέα τον γιο του παλαιού υπουργού του ΠΑΣΟΚ Φοίβου Ιωαννίδη , επίσης δικηγόρο Γιάννη Ιωαννίδη.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο μπαρμπα - Φοίβος έχει ως περγαμηνή στο βιογραφικό του ότι την περίοδο 1961-1963 «πρωταγωνίστησε στον Ανένδοτο…»!


Λίγες θα είναι οι μέρες της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας Αθήνας Λινού


Λίγες θα είναι οι μέρες της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας Αθήνας Λινού καθώς στα τέλη του χρόνου οι θέσεις αυτές θα καταργηθούν.
Η Αθηνά τη βρήκε την άκρη της, ως αυλή του Γ. Παπανδρέου και τοποθετήθηκε εκεί για να κολλήσει κανά ένσημο παραπάνω μέχρι να αναχωρήσει για άλλους τόπους … μακρινούς και … ευρωπαϊκούς. Τουλάχιστον δεν ενοχλεί . Τουλάχιστον ακόμη…6 σχόλια:

 1. Δεν είναι απλά δεξιοί. Είναι δεξιοί της σφαλιάρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι σχέση έχει με κάποιον 60 χρονο Μανιτάκη που παντρεύτηκε φοιτήτριά του και κάποιον Μανιτάκη που ο γιατρός ο Αντωνίου τού έκανε μήνυση για συνέργεια σε εσχάτη προδοσία; Ξέρει κανείς αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kαλά ο ΓΑΠ κυκλοφορεί ακόμα με το κεφάλι του στη θέση του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν αλλαζουμε με τίποτε...Το ειρωνικό ειναι πως αν πάς να τους ζητήσεις εσύ, εγώ ο απλός δεξιος, μια θέση για καθαρίστης (συγνωμη αν θιγω κάποιον) θα σου πουν "Τι ειναι αυτά που λες..! εμεις δεν κανουμε τετοια!" (προσωπική πειρα...)
  Λάμπρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν ήσουνα όμως εβραιομασόνος δεξιός θα σε βόλευαν (ή εβραιομασόνος πασόκος). Όχι για καθαριστή βέβαια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εννοειται φιλε ανωνυμε 3:25.. εννοειται! Εκει θα μου ελεγαν "εισαι καλα αγορι μου? οι θεσεις αυτες ειναι για δεξιους. ανελεβε εσυ μια Δεκο" Λαμπρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή