11 Αυγούστου 2012

Νέες φώτο του πακιστανού ζώου: Δείτε το, λίγες μέρες πριν, να ποζάρει στη Χρυσή Ακτή! (φώτο + βίντεο)

Δείτε τον 21χρονο (ή 19χρονο, σύμφωνα με την τελευταία δήλωση του) Πακιστανό να ποζάρει στην παραλία της Χρυσής Ακτής, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγο πριν κακοποιήσει βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ.

Το "Έθνος της Κυριακής" για πρώτη φορά, με αποκλειστικό ρεπορτάζ, φέρνει στο φως για πρώτη φορά το πρόσωπο του δράστη, που με κυνισμό και ψυχραιμία ομολόγησε την ειδεχθή επίθεση σε βάρος του κοριτσιού.

Τον προσήγαγαν με αστυνομικά αυτοκίνητα που τα σκούρα τζάμια τους δεν άφηναν περιθώριο να δει κανείς το πρόσωπό του. Τον κράτησαν σε υπόγειο κρατητήριο, για να μην μπορέσει κανείς... παρείσακτος να έχει πρόσβαση εκεί. Τον μετέφεραν στον εισαγγελέα φορώντας του κουκούλα που κάλυπτε όλα του τα χαρακτηριστικά...

Ο Ahmed Waqas, ο Πακιστανός που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο άτομο της τελευταίας εβδομάδας.

Ωστόσο, το πρόσωπό του είδαν μόνο άμεσα εμπλεκόμενοι με τον χειρισμό της υπόθεσης: οι αστυνομικοί, οι δικηγόροι και οι ανακριτικές Αρχές που τον εξέτασαν.

Την ταυτοπροσωπεία των φωτογραφιών, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, επιβεβαιώνουν τόσο οι Παριανοί όσο και οι Πακιστανοί που τον γνώριζαν προσωπικά στο νησί.



Συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή


Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Αττικόν".

Το γεγονός ότι εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση, δίνει στους γιατρούς περιθώρια αισιοδοξίας για την εξέλιξη της υγείας της.