05 Αυγούστου 2012

Ο Νικολόπουλος ετοιμάζει ''διαδικτυακό αντάρτικο''

Την ηλεκτρονική ΝΔ (e-nd), με πυρήνες σε όλη τη χώρα, επιδιώκει να οργανώσει ο Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με δηλώσεις του στην Real news.

Ο πολιτικός όχι μόνο δε δέχεται τη διαγραφή, αλλά δηλώνει ότι θα παραμείνει στις επάλξεις και θα οργανώσει αντάρτικο μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

''Εγώ είμαι εδώ. Σε κάθε περίπτωση θα παραμείνω εδώ, στα δύσκολα, όρθιος και ασυμβίβαστος να υπερασπιστώ τη συνείδηση της ΝΔ, υποστηρίζοντας όσα υποσχεθήκαμε στο χειμαζόμενο λαό'' δηλώνει ο Ν. Νικολόπουλος και πετάει το γάντι ευθέως στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Κόμμα μέσα στο κόμμα

''Θα μείνω στη Νέα Δημοκρατία, όπως τόσα χρόνια. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τις επάλξεις, δεν άλλαξα στασίδι ακόμα και όταν άλλοι αποχωρούσαν από την παράταξη, ακόμα και ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος, καθώς και όσοι άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι έφυγαν από τη ΝΔ και σήμερα παριστάνουν τους Ηρακλείς του στέμματος''.

Σκοπός του είναι να στήσει ένα ''ηλεκτρονικό κόμμα μέσα στο κόμμα της ΝΔ'', όπως ο ίδιος δηλώνει, θέλοντας να διατηρήσει ζωντανή τη Νέα Δημοκρατία για να μην πάρει τα ποσοστά που πήρε το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές.